RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Tuottaja Soila Valkama suosittelee

Soila Valkama
Kuva: Yle / Jukka Lintinen

Musta aurinko - melankolian kulttuurihistoria

On nautinnollista pulahtaa melankolian syövereihin Kaisa Pulakan kanssa. Ohjelmassa pöyhitään huumorilla ja terävillä oivalluksilla, niin meidän melankolikoiden maailma kuin kaikkien muittenkin siitä voimaansa, tuskaansa ja taiteensa ammentavien.

Avaruusromua

Mitä vain voi kuulua ääniavaruudesta ja voi tehdä uusia lempimusiikki löytöjä. Jukka Mikkolan ohjelma on varsinainen herkkupöytä kun haluaa että joku muu hankkii herkut ja tarjoaa!

Eve Mantun kuriton kokous 

Kuriton kokous saa aivot, mielen ja tunteet liikkeelle. Eve Mantu menee suoraa päin asioita jotka askarruttavat mieliämme tai joiden kenties olisi syytä askarruttaa. Virkistävää  kuunneltavaa.  

Klassikkoparatiisi

Eva Tigerstedt vie klassisesta musiikista piittaamattomankin kuuntelijan mukanaan klassisenmusiikin maailmaan. Hän tarttuu aiheisiinsa persoonallisella otteella ja tuoreilla havainnoilla kyeten herättelemään henkiin eri aikakausia ja niiden säveltäjiä.

Radioteatteri esittää: Nimeni on punainen

Nyt alkaa minikuunnelmasarja Nobelkirjailija Orhan Pamukin kirjasta tehtynä dramatisointina: Rakkaustarina ja murhamysteeri, kiinnostava näkymä islamilaiseen maailmaan.

Yle Radio 1

Muualla Yle.fi:ssä