Itsenäisyyspäivän juhlalähetykset tv:ssä

Liitä twiitit tv-kuvaan Teksti-TV:n sivulla 398

Itsenäisyyspäivän tv-juhlalähetyksiä voi tuttuun tapaan kommentoida televisiossa Twitter-Teksti-TV:n kautta. Käytössä on perinteinen #linnanjuhlat -tunniste.

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto on vuodesta toiseen Suomen katsotuin tv-ohjelma. Yle on tarjonnut vuodesta 2010 lähtien tv-katsojille mahdollisuuden kommentoida Linnan juhlien ja jatkojen tv-lähetyksiä kuvaruudulla Twitterin ja Teksti-TV:n yhdistävällä Twitter-Teksti-TV:llä. Tuttu palvelu on käytössä tänäkin vuonna, Tampereen juhlien ja jatkojen yhteydessä perjantaina 6.12. klo 17.10-22.30.

Kommentointi on helppoa: Kirjaudu Twitter-tilillesi ja varusta kommenttisi perinteisellä tunnisteella (#) linnanjuhlat. Laita televisiossasi päälle Ylen kanava (suorat juhlalähetykset ovat TV1:ssä ja Yle Femillä) ja Teksti-TV:n sivu 398 - saat twiitit mukaan tv-kuvaan tekstityksenä. Twitter-tiliä pääset perustamaan tästä.

Teksti-TV valikoi televisiossa näytettävät twiitit mahdollisimman sujuvaan juhlalähetysten ja katsojakeskustelun yhteisseurantaan pyrkien. Suosimme asiallisia, mainoksettomia viestejä, joista on jätetty seuraamista hankaloittavat ylimääräiset linkit ja tunnisteet pois. Ruotsin- ja englanninkieliset twiitit ovat tervetulleita mukaan. Twiittausohjeen löydät myös Teksti-TV:n sivulta 397. Teksti-TV:n kautta näytettävät twiitit eivät näy Areenan kautta tv-lähetystä katsottaessa.

Mielenkiintoista ja viihtyisää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

Yle Teksti-TV / Sami Koivisto

Julkaistu: 04.12.2013

Kaikki Mikä Teksti tv/TTV-info - alueen artikkelit

Liitä twiitit tv-kuvaan Teksti-TV:n sivulla 398

Itsenäisyyspäivän tv-juhlalähetyksiä voi tuttuun tapaan kommentoida televisiossa Twitter-Teksti-TV:n kautta. Käytössä on perinteinen #linnanjuhlat -tunniste.

Teksti-TV:n Viikkomakasiini

Teksti-TV:n 800-sivut ovat yllättävän monipuolinen aikakausilehti. Tee tutkimusretki.

Twitter-Teksti-tv - mikä se on?

Twitter-keskustelun seuraaminen tv-ruudulta samalla kun katsoo televisiota on mahdollista Teksti-tv:n avulla. Palvelu on ollut käytössä mm. Ylen vaalilähetyksissä, urheilussa, keskusteluohjelmissa, Euroviisuissa ja Linnan Juhlissa.

1

Muualla Yle.fi:ssä