Teksti-TV:n Viikkomakasiini

Teksti-TV:n 800-sivut ovat yllättävän monipuolinen aikakausilehti. Tee tutkimusretki.

Viiikkomakasiinin 800-sivut tarjoavat Ylen Teksti-TV:n lukijoille uutismaailmaa monipuolisemman median. 800-sivut tulevat myös lähemmäksi arjen kokemuksia.

810-sivuilla herkutellaan ruualla, 820-sivuilla huolehditaan kehon ja mielen hyvinvoinnista. 830 kannustaa kuntoliikuntaan, 840 tutkii maailmaa kuluttajan näkökulmasta.

850-sivuilla käsitellään työelämän ilmiöitä, 860 on turva-asioihin keskittynyt sivusto, 880 ympäristön ilmiöihin. 890 on kalenteriosio, josta selviää mm. auringon nousu- ja laskuajat.

870-sivuilla on kesäisin kesätapahtumien kalenteri ja talvella joulukalenteri. Sivuilla 802-809 arvioidaan taidetapahtumia, levyjä, kirjoja, elokuvia ja tietokonepelejä.

Kussakin osiossa on omat pienet helmensä, esimerkiksi 890-kalenterisivuilla on päivän aforismi sivulla 895. Artikkelien elinkaari vaihtelee useimmiten viikosta neljään viikkoon, ja valikoidut artikkelit päätyvät Teksti-TV:n nettiarkistoon.

Suosittelemme tutkimusretkeä 800-sivuille. Sivuston monipuolisuus voi yllättää myös vannoutuneen Teksti-TV:n käyttäjän. Sivulta 801 saa pikakatsauksen kunkin aihealueen uusimmista jutuista.

Julkaistu: 22.02.2013

Kaikki Mikä Teksti tv/TTV-info - alueen artikkelit

Liitä twiitit tv-kuvaan Teksti-TV:n sivulla 398

Itsenäisyyspäivän tv-juhlalähetyksiä voi tuttuun tapaan kommentoida televisiossa Twitter-Teksti-TV:n kautta. Käytössä on perinteinen #linnanjuhlat -tunniste.

Teksti-TV:n Viikkomakasiini

Teksti-TV:n 800-sivut ovat yllättävän monipuolinen aikakausilehti. Tee tutkimusretki.

Twitter-Teksti-tv - mikä se on?

Twitter-keskustelun seuraaminen tv-ruudulta samalla kun katsoo televisiota on mahdollista Teksti-tv:n avulla. Palvelu on ollut käytössä mm. Ylen vaalilähetyksissä, urheilussa, keskusteluohjelmissa, Euroviisuissa ja Linnan Juhlissa.

1

Muualla Yle.fi:ssä