Teksti-TV:n ruokavihjeet 20.6.2012

Broilerinmaksavartaat

600 g broilerin maksaa
300 g amerikanpekonia
ripaus suolaa ja valkopippuria

Sulata maksat. Levitä pekoni työlaudalle ja levitä jokaisen pekoniviipaleen päälle maksa.

Ripottele hieman suolaa ja pippuria päälle. Kääri rullaksi ja kiinnitä cocktailtikulla tai pujota ne grillivarrastikkuihin.

Grillaa kypsiksi, vartaat kypsyvät muutamassa minuutissa. Tarjoa uusien perunoiden ja salaatin kera.

Yle Teksti-TV
Teksti-TV:n vanha reseptiarkisto

Julkaistu: 20.06.2012

Kaikki ruoka/liha - alueen artikkelit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Muualla Yle.fi:ssä