Teksti-TV:n ruokavihjeet 21.11.2012

Poropiirakka

Pohja:
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
150 g ruoanvalmistusjogurttia

Täyte:
2 dl hienonnettua purjoa
1 rkl öljyä
200 g kylmäsavuporoa
2 dl ranskankermaa
1 kananmuna
ripaus mustapippuria
1 dl ruohosipulia silppuna
1 punainen suikaloitu paprika
4 dl juustoa raasteena

Yle Teksti-TV

Teksti-TV:n vanha reseptiarkisto

Julkaistu: 22.11.2012

Kaikki ruoka/liha - alueen artikkelit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Muualla Yle.fi:ssä