Teksti-TV:n levyarvostelu 26.3.2012

Emeli Sande: Our Version Of Events

Massive Attackin single Heaven vivahteineen toi monelle mieleen 90-luvun parhaimmat klubi- ja elektronisen musiikin helmet. Emeli Sanden levyä odotettiinkin viime vuoden esikoissinglen jälkeen, ja naisen toivottiin palauttavan tietyt ysärijutut jälleen valokeilaan.

Daddy single lupasi vielä hyvää, mutta albumikokonaisuus ei lopulta kuitenkaan lunasta täysin ehkä liiankin isoiksi nousseita odotuksia.

Tosin hieno ja mielenkiintoinen artisti Sande on, ja hyvä laulaja. Ensimmäiset singlet lupasivat kuitenkin vielä enemmän.

Kunnon ysäribileiden sijaan saatiinkin vähän keskitempoisempi paketti ok-lauluja, ilman tanssilattialle vetävää hittipotpuria. Vaikka kokonaisarvosana jääkin kiitettävän alle, on Emeli Sande vahva ehdokas vuoden tulokkaaksi.

Koska laulunkirjoitus on hallussa ja äänessä on persoonallisuutta, on Emeli Sandelta lupa odottaa jatkossa vielä parempaa. Jotta levyt ei jäisi sinne ihan kiva -otsikon alle, täytyisi lopputulokseen kuitenkin lisätä vielä jotain.

Yle Teksti-TV

Julkaistu: 27.06.2012

Kaikki vapaa-aika/musiikki - alueen artikkelit

Kate Bush pehmittää sydämet kokemaan syvemmin

Konserttiarvio: Kate Bush nostaa pop-kulttuurin kuluttajan yksipuolisesta, aisteja turruttavien kokemusvyörytysten merestä vähemmän egokeskeiseen tapaan koskettaa, kertoa ja tuntea vuorovaikutusta.

Kaarlo, 9: "Parasta Kississä oli musiikki!"

Kiss juhlisti 40-vuotista taivaltaan uudella hämähäkkilavalla Helsingissä 3.6. tutuin elkein. Ensimmäisen rock-keikkansa kokeneen suomussalmelaisen Kaarlo Salmirinteen, 9, mukaan parasta kaikessa oli Kissin musiikki. Syliin lensi myös muisto Paul Stanleyltä.

Topi Saha: Kolme veljee

Topi Sahan toista pitkäsoittoa kuunnellessa on vaikea kuvitella, että Saha on vasta reilu parikymppinen.

Neljänsuora: Riisiä hiuksissa

Neljänsuoralla on 15-vuotinen taival takana. Riisiä hiuksissa on bändin seitsemäs pitkäsoitto.

Bastille: Bad Blood

Briteissä kovasti nostatettu ja listaykköseksikin mennyt Bastille onnistuu tekemään oman kuuloista musiikkia.

OneRepublic: Native

OneRepublicin nokkamies Ryan Tedder on tehtaillut hittejä yhdelle jos toisellekin artistille ja hittikynnyksen ylittäviä kappaleita tuntuu riittävän omaankin juttuun.

Kaartin Combo: Tää on se ilta

Perinteikkäästä Kaartin Soittokunnasta lohkottu Kaartin Combo on varsin nostalgisissa tunnelmissa uudella levyllään.

Kerkko Koskinen Kollektiivi

Nyt harmittaa. Harmittaa etten ollut Helsingissä nauttimassa Kerkko Koskinen Kollektiivin juhlaviikkojen konsertista. Jos levy on näin huima, niin mitä olisikaan ollut konserttispektaakkeli!

Kuukauden levy: Scissor Sisters: Magic Hour

Homopopin kuninkaallisista tuli radioystävällisempiä.

Kommentoi Bakun Euroviisuja tv-ruudulla

Twitter-Teksti-TV on käytössä kaikissa Ylen euroviisulähetyksissä. Teksti-TV:n tarjoaman euroviisuinfon löydät kootusti sivun 390 kautta.

Kuukauden levy: Madonna: MDNA

MDNA on mustimmillaan riemastuttavin.

Heikki Koskelo: Aamuun on aikaa

Vuoden 2011 Tangokisojen suosikki Heikki Koskelon debyyttialbumi on hyvin perinteistä ja jokseenkin mahtipontista iskelmää jousitaustoineen.

Eija Kantola: Peili

20-vuotista taiteilijajuhlaansa tänä vuonna juhlivan Eija Kantolan 11 levy on kerrassaan mahtava!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Muualla Yle.fi:ssä