Suora

  • NCAA: Washington Huskies - Colorado Buffaloes
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: miesten vapaaohjelma
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: naisten lyhytohjelma
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: jäätanssin rytmitanssi
  • Taitoluistelun GP Yhdysvallat: Parien ja miesten vapaaohjelmat sekä naisten lyhytohjelma ja jäätanssin rytmitanssi.

Mikko Rantanen tehoili jälleen dramaattisessa Winnipeg-voitossa – Rantanen tai Laine mukana kaikissa ottelun maaleissa

Mikko Rantanen keräsi tehopisteet 1+2 ja Patrik Laine 0+2, kun Colorado voitti Winnipegin 3-2 jatkoajan jälkeen. Katso ottelun kaikki maalit kuvaa klikkaamalla! (Kuvalähde: Viasat)

urheilu
NHL: Rantanen ja Laine tehokkaina
NHL: Rantanen ja Laine tehokkaina

Suomalaispelaajat olivat vahvasti esillä, kun Colorado Avalanche voitti Winnipeg Jetsin jatkoajan jälkeen 3-2 jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Coloradon Mikko Rantanen oli jälleen isossa roolissa yhdessä Nathan McKinnonin kanssa. Ottelun avausosuma syntyi toisessa erässä. Rantanen teki hyvää työtä päädyssä ja syötti maalin eteen, josta McKinnon laukoi 1-0.

Muutamaa minuuttia myöhemmin osat vaihtuivat. McKinnon antoi hienon syötön ja Rantanen viimeisteli terävästi 2-0.

Winnipeg kavensi kolmannen erän alussa ylivoimalla. Patrik Laine laukoi ja Blake Wheeler ohjasi ilmasta kiekon verkkoon. Coloradon pelaajat protestoivat sitä, että Wheelerin maila oli liian korkealla, mutta osuma hyväksyttiin.

Jets nousi tasoihin vain 33 sekuntia ennen kolmannen erän loppua ja vei ottelun jatkoajalle. Kiekko pomppasi päädystä onnekkaasti maalin eteen. Wheeler oli jälleen maalintekijä ja Laine sai tähänkin osumaan syöttöpisteen.

Ratkaisu syntyi dramaattisesti vain kymmenen sekuntia ennen jatkoajan loppua. Rantanen lähetti Erik Johnsonin läpiajoon, jonka päätteeksi Johnson iski voittomaalin.

Rantanen keräsi siis tehopisteet 1+2 ja hänellä on tällä kaudella koossa ja komeat lukemat 13+23=36. Laineen saldo oli 0+2 ja pisteitä on kasassa 18+16=34.

Suosittelemme

Tuoreimmat