Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Hiihdon Suomen Cup viestit
  • Katowice Minor CS:GO
  • Lentopallon Challnege-cup:PerPo - Poitiers
  • Lentopallon CEV-cup: VaLePa - Kladno
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan

Oulun Lipon sarjapaikka Superpesiksessä yhä liipasimella – "Tässä on tullut vastaan yllätyksiä"

Superpesis odottaa tarkkoja selvityksiä siitä, miten oululainen Lippo Pesis aikoo selviytyä maksurästeistään.

urheilu
Pesisviuhka
Tomi Hänninen

Miesten Superpesiksessä pelaavan oululaisen Lippo Pesiksen tilanne käy yhä synkemmäksi. Tällä viikolla paljastui, että Lippo Pesiksen harjoitusvuorot Ouluhallissa on peruttu, koska seuralla on liikaa maksurästejä Oulun kaupungille. Asiasta kertoi Kaleva-lehti. (siirryt toiseen palveluun)

Superpesiksen toimitusjohtajan Jussi Pyysalon mukaan Lippo Pesiksen tilannetta käsiteltiin keskiviikkona. Oululaisseura on vakavassa vaarassa menettää pääsarjapaikkansa.

- Tämä on niin iso asia, että tapaamme torstaina kasvokkain Lippo Pesiksen edustajien kanssa. Haluamme saada mahdollisimman tarkat tiedot Lippo Pesiksen tilanteesta, Pyysalo kertoi Yle Urheilulle.

- Olemme saaneet Lippo Pesiksen tilinpäätöstiedot, jotka kertovat minkälaisissa kokonaissummissa liikutaan. Mutta haluamme saada seuran näkemyksen siitä, miten he aikovat selviytyä maksurästeistään ja tulossa olevasta kaudesta, Pyysalo taustoitti.

Lippo Pesiksen kehnoa taloustilannetta on pyöritelty jo puolisen vuotta. Jo syyskuussa kävi ilmi, että seura oli jättänyt maksamatta kymmeniä tuhansia euroja pelaajapalkkoja. Lisäksi Lippo Pesiksellä on rästejä eläke- ja vakuutusmaksuissa.

- Tässä on tullut vastaan yllätyksiä enemmän kuin tavallisesti. Yllätyimme jo siitä, kun vakuutus- ja eläkesotkut paljastuivat. Siltä osin sotkut olivat päässeet menemään meidänkin seulan läpi, sen olemme myöntäneetkin, Pyysalo kertoi.

- Ja kyllähän tuore uutinen siitä, ettei Lippo Pesiksellä ole enää harjoitusvuorojakaan, oli sekin yllättävä tieto, Pyysalo jatkoi.

Lue lisää:

Oulun Lipolle ukaasi pelaajien vakuutusmaksuista

Superpesiksen toimitusjohtaja: "Lippo on ohittanut kuopan ja suunta on kääntynyt"

Oulun Lipolla kymmenien tuhansien palkkarästit – "Pelaajat ovat pelinappuloita"

Suosittelemme

Tuoreimmat