Suora

  • Painin MM, vapaapainifinaaleita
  • Urheiluruutu

JYPille kuudes voitto putkeen - Tapparalle ei kiekko "pomppinut"

JYP saalisti jo kuudennen voittonsa peräjälkeen jääkiekkoliigassa keskiviikkona, kun kotikaukalossa kellistyi niin ikään kovavireinen Tampereen Tappara maalein 1-0.

urheilu
Jarkko Immonen, JYP
Jarkko Immonen, JYPTomi Hänninen

Tiukan ja äärimmäisen kovatasoisen pelin ratkaisijaksi nousi toisessa erässä onnistunut JYPin kokenut Jarkko Immonen.

- Hyvää ja tiivistä puolustamista meiltä. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin tosi hyvin, mutta kolmannessa erässä vähän liikaa roiskittiin kiekkoa. Siihen toivon parannusta jatkossa, Immonen sanoi.

Kotijoukkue JYP oli kaksi ensimmäistä erää niskan päällä, mutta maalipaikoissa sihti oli yllättäen hukassa, vaikka kahteen edelliseen peliin joukkue oli latonut 13 maalia. Kolmanteen erään Tappara laittoi kaiken likoon, mutta lopulta todelliset maalipaikat olivat vähissä.

- Tämä oli pienten marginaalien peli. Liikettä ja maalipaikkoja meillä oli riittävästi. Oli tolppaa ja muuta. Hyvin pienestä oli tulos kiinni. Hyvää ja vahvaa vieraspelaamista, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Nyt ei pomppinut. Tietenkin se harmittaa, Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi totesi.

Voittonsa myötä JYP nousi Tapparan kantaan taistelussa sarjataulukon kolmannesta tilasta. JYP on nyt neljän pisteen päässä kirvesrinnoista. Ottelun enemmän pelannut sarjakärki Kärpät on JYPin edellä 11 pistettä.

Suosittelemme

Tuoreimmat