Suora

  • Painin MM, naisten vapaapainin semifinaaleita
  • Painin MM naiset 65 kg semifinaalit
  • Painin MM, vapaapainifinaaleita

Huuhkajat aloitti vuoden voitolla – Toiviolta upea vapari, Pelvas hyödynsi maalivahdin emämunauksen

Huuhkajat on tehnyt vähintään yhden maalin nyt yhdeksässä maaottelussa peräkkäin.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue
Huuhkajien Joona Toivio ja Ukrainan Viktor Kovalenko juoksevat pallon perässä.
Joona Toivio (oik.) on tehnyt maajoukkueessa kolme maalia. EPA

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voitti vuoden ensimmäisessä maaottelussaan Jordanian Abu Dhabissa maalein 2-1 (1-0). Huuhkajien ottelun osumista vastasivat keskuspuolustaja Joona Toivio ja hyökkääjä Akseli Pelvas.

Suomi on tehnyt vähintään yhden maalin nyt yhdeksässä maaottelussa peräkkäin. Ottelu venytti myös Markku Kanervan luotsaaman maajoukkueen tappiottomien pelien putken kuuden ottelun mittaiseksi.

Toivio teki maajoukkueuransa kolmannen osuman komealla vapaapotkulla. Keskuspuolustajan veto upposi hienosti yläkulmaan 35. minuutilla, vaikka Jordanian maalivahti sai kättänsä hieman väliin.

Pelvas vei Suomen 2-0-johtoon tunnin pelin jälkeen, kun Jordanian maalivahti teki karmean munauksen. Jordanialaisvahti ei saanut puolustajan syöttöä haltuunsa ja pallo kimposi maalivahdin polvesta Pelvakselle, jolla oli helppo työ nostaa pallo maaliin.

Jordanian osuma syntyi 82. minuutilla, kun Ehsan Haddad syötti oikealta laidalta maalille ja Mahmoud Mardi jatkoi pallon verkkoon.

Maajoukkuedebyyttinsä kamppailussa tekivät FC Lahden puolustaja Kalle Taimi, GIF Sundsvallin toppari Juho Pirttijoki ja FC Interin hyökkääjä Benjamin Källman.

Lue myös:

Tässä Huuhkajien avausmiehistö Jordaniaa vastaan

Suosittelemme

Tuoreimmat