Koe uusi yle.fi

Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu
  • Sykähdyttävin hetki 2017
  • Urheiluruutu

Akseli Kalermo VPS:n haaviin – "Hänen tulee ottaa se seuraava steppi pelaajana"

VPS uskoo, että Akseli Kalermossa on potentiaalia.

Veikkausliiga
Akseli Kalermo VPS-paidassa lumisella kentällä.
Akseli Kalermo.Ilkka Kittilä / VPS

Jalkapallon Veikkausliigan VPS on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Akseli Kalermon kanssa. 20-vuotias Kalermo siirtyy Vaasaan ykkösen AC Oulun miehistöstä.

- Tosi hyvät fiilikset on tällä hetkellä. Marraskuun testijaksolla vakuutuin seurasta, ympäristöstä, olosuhteista, pelaajista ja valmennuksesta ja ajattelin, että haluan siirtyä tänne. Onneksi se toteutui, Kalermo kommentoi VPS:n tiedotteessa.

- Oli muutakin vireillä, mutta testijakson jälkeen VPS oli selvä ykkösvaihtoehto. Uskon, että tämä on minun kannaltani hyvä askel ja on hienoa olla täällä, Kalermo jatkoi.

Nuorisomaajoukkueissa Kalermo on käynyt läpi U15-U19 ikäluokat.

- Olemme hankkineet nuoria pelaajia, joilla on mahdollisuus kehittyä vähintään vakituisiksi veikkausliigapelaajiksi. Akselilla on potentiaalia, sillä uran kehityskäyrä ei ole nuoruuden jälkeen ollut sellainen kuin hän itsekään on varmasti odottanut. On tullut takapakkia ja nyt on se vaihe urasta, kun hänen tulee ottaa se seuraava steppi pelaajana. Haluamme antaa sen mahdollisuuden hänelle, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Lähteet: VPS:n tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat