Suora

  • Painin MM, naisten vapaapainin semifinaaleita
  • Painin MM naiset 65 kg semifinaalit
  • Painin MM, vapaapainifinaaleita

Ojansivu ja Hakola hiihtivät Jämin Jänteen SM-pariviestin mestariksi

Ristomatti Hakola oli ankkuriosuuden vahvin miesten pariviestissä.

hiihto
Jämin Jänteen Antti Ojansivu (vas.) ja Ristomatti Hakola (oik.) iloitsevat voitettuaan miesten parisprintin finaalin maastohiihdon SM-kisoissa Vantaan Hakunilassa
Jämin Jänteen Antti Ojansivu (vas.) ja Ristomatti Hakola (oik.) iloitsevat voitettuaan miesten parisprintin finaalin maastohiihdon SM-kisoissa Vantaan Hakunilassa Lehtikuva

Jämin Jänne ei antanut muille mahdollisuuksia Vantaalla maastohiihdon SM-kisojen miesten pariviestissä. Kaksikko Antti Ojansivu ja Ristomatti Hakola otti seuran historian ensimmäisen pariviestimestaruuden vakuuttavasti.

Hakolan ankkuroima Jämin Jänne voitti toiseksi sijoittuneen Vantaan Hiihtoseuran 3,04 sekunnilla. Kolmas oli Vuokatti Ski Team Kainuu.

Jämi oli viimeisessä vaihdossa toisena vain vajaat puoli sekuntia kärjestä. Päätösosuudella Hakola ratkaisi mestaruuden viimeisessä nousussa, jossa hän nykäyksellään karisti kannoiltaan siinä vaiheessa toisena olleen pyhäjärveläisen Pohti Ski Teamin Joni Mäen.

- Alkuerässä oli vähän sellainen olo, että en ole vielä täysin palautunut Tour de Ski -kiertueesta. Finaali oli kuitenkin yllättävän hyvä, olisin voinut hiihtää vielä pari kierrosta, Ojansivu kommentoi maalissa Yle Urheilulle.

Hakola oli Ojansivun kanssa samoilla linjoilla.

- Alkuerä ei tuntunut hyvältä, vaikka ei hiihdetty kovin lujaa. Kun sai kunnon lämmityksen alle, niin alkoi finaalissa toimia. Toisella kierroksella ajattelin, että pidän vauhtia ja koitan, että miten kestän. Viimeisellä kierroksella laitoin kaiken peliin, Hakola kertasi.

Lopputulokset:

1) Jämin Jänne 18.32,91
(Antti Ojansivu, Ristomatti Hakola)

2) Vantaan Hiihtoseura + 3,04
(Waltteri Vinkanharju, Anssi Pentsinen

3) Vuokatti Ski Team Kainuu + 3,56
(Juho Mikkonen, Martti Jylhä)

4) Pohti Skiteam + 5,12
(Heikki Korpela, Joni Mäki)

5) Kouvolan Hiihtoseura 2 + 10,71
6) IF Minken + 24,47
7) Haapajärven Kiilat + 43,32
8) Äänekosken Huima + 43,44
9) Kouvolan Hiihtoseura 1 + 43,48
10) Imatran Urheilijat + 43,74
11) One Way Pro Team + 49,12
12) Petoteam M + 53,38

Lue myös:

Pärmäkoski ankkuroi kultaan - Ikaalisten Urheilijat pariviestin mestariksi

Suosittelemme

Tuoreimmat