Pelaajauransa lopettanut Mika Väyrynen mukaan Klubi 04:n valmennukseen

Väyrynen avustaa HJK:n reservijoukkueessa muuta valmennusta.

jalkapallo
Mika Väyrynen vuonna 2014.
Mika Väyrynen vuonna 2014.

Pelaajauransa loppumisesta tällä viikolla kertonut Mika Väyrynen aloittaa Klubi 04:n valmennuksessa. Klubi 04 on Helsingin Jalkapalloklubin reservijoukkue, joka pelaa ensi kaudella Ykkösessä.

Väyrynen liittyy mukaan Klubi 04 valmennustiimiin päävalmentaja Mikko Mannilan ja valmentaja Petteri Kärkkäisen avuksi.

– Ensimmäiseksi täytyy olla todella kiitollinen, että heti peliuran jälkeen oli kiinnostusta monesta eri seurasta. Se, että sain mahdollisuuden aloittaa uuden asian eli valmennuksen opiskelun ja kehittämiseni HJK:n tasoisesta organisaatiosta, on minulle upea mahdollisuus, Väyrynen sanoi HJK:n tiedotteessa.

Mittavan kansainvälisen uran tehnyt Väyrynen pelasi HJK:ssa kaudet 2012–2014. Niiden aikana hän voitti kolme Suomen mestaruutta ja Suomen Cupin. Viimeiseksi joukkueeksi jäi Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut HIFK.

– Loistavaa saada Väykkä mukaan 04:n valmennustiimiin. Hän jos kuka osaa kertoa meidän nuorille lahjakkuuksillemme, mitä huipulle pääseminen vaatii. Väykästä näki jo pelaajana, että hän pystyi analysoimaan peliä myös valmentajan silmin. On luontevaa, että ura futiksen parissa jatkuu nyt valmentajana, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kommentoi tiedotteessa.

Lue myös:

Mika Väyrysen pelaajaura ohi – tähtää huippuvalmentajaksi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat