Koe uusi yle.fi

Suora

  • CS:GO Major: Lontoo
  • Ratsastuksen MM: Pararatsastuksen 5. päivä
  • Lentopallon MM ITA - RUS
  • CS:GO Major: Lontoo

Legendaarinen NBA-ennätysvalmentaja painosti Lauri Markkasta syömään raakaa lihaa ennen varaustilaisuutta - "En tykännyt siitä"

Entinen New York Knicksin toimitusjohtaja ja legendaarinen ex-NBA-mestarivalmentaja Phil Jackson testasi Lauri Markkasen persoonallisuutta eriskummallisella tavalla juuri ennen nuorten pelaajien varaustilaisuutta viime kesänä.

urheilu
Lauri Markkanen NBA:n varaustilaisuudessa
Lauri Markkanen NBA:n varaustilaisuudessaAOP

Knicks, jolla oli kahdeksas varausoikeus viime kesänä, oli erityisen kiinnostunut Lauri Markkasesta. Asia oli hyvin kaikkien tiedossa ennen ja jälkeen nuorten lupausten varaustilaisuutta.

Nyt on tullut julkisuuteen tieto siitä, että newyorkilaisseuran ex-toimitusjohtaja Phil Jackson testasi nuoria pelaajia omintakeissa tavalla yhteisellä ravintolaillallisella, jossa oli mahdollista jutella kärkivarausten kanssa juuri ennen h-hetkeä.

New York Daily News -lehteen kirjoittava Stefan Bondy paljasti, että Lauri Markkanen oli kertonut hänelle entisen Knicks-pomon touhuista.

Erotuomari Greg Willard ja Los Angeles Lakersin päävalmentaja Phil Jackson käyvät neuvonpitoa.
NBA-valmentaja Phil JacksonEPA / George Frey

New Yorkin illallisella yksitoista NBA-mestaruutta valmennusurallaan voittanut Phil Jackson oli pistänyt suomalaisen puntariin ja kokeillut Markkasen henkistä lujuutta.

- Hän laitoi minut maistamaan joko raakaa kalaa tai raaka lihaa. En tykännyt siitä. Ehkä hän yritti teollaan kaivaa jotain uutta minun persoonastani, pähkäili Markkanen, joka maistoi lopulta "pyynnöstä" raakaa lihaa.

Aiemmin tulokaspelaaja, Dallas Mavericksiin 9:ntenä varattu Dennis Smith Jr. oli kertonut, että Phil Jackson yritti painostaa häntä syömään illallisella mustekalan ällöttäviä lonkeroita.

Phil Jackson erotettiin New York Knicksin toimitusjohtajan pestistä alle viiikko NBA-varaustilaisuuden jälkeen.

Lähde: Bleacher Report (siirryt toiseen palveluun)

Suosittelemme

Tuoreimmat