Oilers-luotsi: ”Puljujärvestä kehkeytymässä huippupelaaja – olemme onnekkaita, että hän on joukkueessamme”

Edmonton Oilersin päävalmentaja Todd McLellan on tyytyväinen Jesse Puljujärven kehityksestä ja ylistää nuoren pelaajan oppimisintoa, myös vieraan kielen suhteen. Kirosanat ovat jo pelaajan hallussa.

urheilu
Jesse Puljujärvi
Jesse PuljujärviAOP

*LOS ANGELES. *Toista kauttaan Oilersissa pelaavan Jesse Puljujärven (9+6=15) edistyminen on ollut ilonaihe päävalmentaja Todd McLellanille.

- Hän on kehittynyt valtavasti ja kasvanut nuorena miehenä. Hän on sopeutunut NHL:ään paljon paremmin kuin viime vuonna. Elämäntyylin muuttuminen on suuri tekijä, samoin joukkuetovereiden ja valmentajien ymmärtäminen, McLellan analysoi Yle Urheilulle Los Angelesissa.

- Jesse myös luistelee paremmin, on voimakkaampi ja itsevarmempi. Olemme onnekaita, että hän on riveissämme. Uskomme, että hänestä kehkeytyy huippupelaaja, ylistää luotsi.

Kirosanat hallussa

McLellan oli kuitenkin niin huolissaan Puljujärven kieliongelmista, että laittoi tämän tukiopetukseen eli yksityisopettajan komentoon.

- Kielen oppiminen nopeutuu mitä enemmän hän viettää aikaa jäällä, katsoo televisiota ja puhuu joukkuekavereilleen. Olen varma, että hän tuntee jääkiekkoslangin ja monia kirosanoja, mutta pelaajien sekä valmentajien että pelaajien välisessä kommunikoinnissa käytetty kieli on vielä hakusalla. Hän on innokas oppimaan ja kehittyy koko ajan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat