Suora

  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 21.2.
  • Hiihdon MM, sprintin karsinnat
  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 21.2.
  • Hiihdon MM, sprinttifinaalit

Hopeajoukkueen kapteeni muisti Moskovan lentoturman uhreja: "Tämä on synkkä päivä"

Venäläisten taitoluistelijoiden mitalijuhlat jäävät maanantaina maltillisiksi.

PyeongChang 2018
Jekaterina Bobrova ja Dmitri Soloviev.
Jekaterina Bobrova ja Dmitri Soloviev.AOP

Venäläisten olympiaurheilijoiden taitoluistelujoukkueen kapteeni Jekaterina Bobrova muisti tuoreena olympiamitalistina Moskovan lentoturman uhreja.

Bobrova kertoi, että sunnuntaina 71 uhria vaatinut onnettomuus oli hänen mielessään päällimmäisenä mitalimenestyksestä huolimatta. - Tämä on meille synkkä päivä, Bobrova kertoi.

- Olemme toki iloisia joukkuemitalistamme, mutta samalla suremme onnettomuuden uhreja. Kapteenina haluan ilmaista koko joukkueemme puolesta osanottomme menehtyneiden perheille.

Venäläisten olympiaurheilijoiden joukkue osallistui kilpailuun olympiatunnuksin. Gangneungin jääareenalla hulmusi silti runsaasti Venäjän lippuja, mistä Bobrova kiitteli faneja.

- Kannattajien tuki merkitsee meille valtavasti. Tuntui kuin olisimme olleet kotikisoissa, kun poistuimme jäältä. Se oli ikimuistoinen kokemus.

Bobrova sijoittui parinsa Dmitri Solovievin kanssa maanantain vapaatanssissa kolmanneksi. Venäläisten joukkue saavutti joukkuehopean seitsemän pistettä Kanadalle hävinneenä ja neljän pisteen erolla kolmanneksi sijoittuneeseen Yhdysvaltoihin.

Venäläinen Antonov An-148 -kone syöksyi sunnuntaina maahan lähellä Moskovaa. Onnettomuus tapahtui pian sen jälkeen, kun kone oli noussut Domodedovon lentokentältä. Onnettomuudessa kuoli 65 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä.

Suosittelemme

Tuoreimmat