Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilustudio
  • Zao, naisten kilpailu

Humalassa törttöillyt norjalaismies pidätettiin Etelä-Koreassa – heitettiin ulos Norjan olympiajoukkueesta

Tiedossa ei ole, minkä lajin taustajoukkoihin kyseinen henkilö kuuluu.

PyeongChang 2018
Norjan joukkuetta olympialaisten avajaisissa.
Norjan joukkuetta olympialaisten avajaisissa.AOP

Norjan olympiajoukkueeseen kuuluva taustahenkilö joutuu jättämään Pyeongchangin talviolympialaiset kesken. Norjalaislehti VG kertoo (siirryt toiseen palveluun), että kyseinen henkilö pidätettiin Pyeongchangissa.

Norjalaismies vahingoitti henkilöautoa ja poliisiautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Myöhemmin hän myös vastusti pidätystä. Välikohtaus tapahtui tiistai-iltana.

Kuulustelujen jälkeen norjalaismies sopi korvaavansa aiheuttamansa vahingot. VG:n mukaan maksettavaa kertyi 22000 Norjan kruunua eli noin 2300 euroa.

– Tämä on kurinpitorike, mikä on sopimatonta Norjan olympiajoukkueeseen kuuluvalta henkilöltä. Tämän vuoksi kyseinen henkilö on poistettu joukkueen vahvuudesta. Hänet lähetetään kotiin heti, kun tapaus on selvitetty poliisin kanssa, Norjan Olympiatoppenin johtoon kuuluva Tore Øvrebø sanoi VG:lle.

Tiedossa ei ole, minkä lajin taustajoukkoihin kyseinen henkilö kuuluu. Olympiatoppenin tiedotteen mukaan hän pahoittelee käytöstään, muttei halua kommentoida asiaa julkisuudessa enempää.

Suosittelemme

Tuoreimmat