Suora

  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma
  • Planica, miesten lentomäen karsinta
  • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäen karsinta

Mestari Classic vei kärkiottelun ja runkosarjan voiton

Salibandyliigan hallitseva mestari Classic varmisti tämän kauden runkosarjan voiton, kun se kaatoi perjantaina sarjakakkonen Nokian KrP:n 6-1.

urheilu
Sami Johansson
Sami JohanssonTomi Hänninen

Piste-eroa on nyt 10 pistettä kun kummallakin on pelaamatta kolme ottelua.

Classin teki Lempäälän Ideaparkissa pelatussa ottelussa tuhoa tasaisesti, kun Eemeli Salin laukoi avausmaalin ensimmäisessä erässä ja Sami Johansson, Salin ja Miro Lehtinen kasvattivat eron toisessa neljään. Nokian Henri Johanssonin kavennus syntyi vasta kuudella neljää vastaan puoli minuuttia ennen loppua. Sitä ennen Janne Lamminen ja Oskari Heikkilä olivat ehtineet laukoa mestarit jo 6–0-johtoon.

- Jätkät jaksoivat tehdä läpi ottelun töitä puolustuspäässä niin kuin oli puhuttu, ja Lassi Toriseva maalissa otti muutaman gamesaverin, Classicin päävalmentaja Petteri Nykky kiitti.

- Niistä saatiin hyviä kääntöjä ja tärkeitä maaleja. Katsojia oli paljon ja meininki kaikin puolin hyvä, päävalmentaja kiitti tapahtumaa.

Nokian luotsi Jarmo Härmä ei selitellyt selkeitä numeroita.

- Molemmilta veskareilta hienoa työskentelyä. Viisi vastaan viisi -pelissä ei isoa marginaalia tullut mutta maalinteossa näkyi, miksi Classic oli parempi. Parissa maalissa meillä oli toisessa päässä huippupaikka mutta siitä lähtikin kääntö ja maali omiin. Siinä on se hyvän ja huippujengin ero, ja meillä on vielä matkaa sinne, Härmä analysoi.

Lähteet: Salibandyliigan tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat