1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Arsenalilla synkkää jalkapalloviheriöllä - Wengerin ryhmä hävisi nyt Brightonille

Lontoolainen jalkapalloseura Arsenal jatkoi alakuloisia esityksiään sunnuntaina.

Arsenal manageri Arsene Wenger sai jälleen lisäkritiikkiä niskaansa Kuva: AOP

Arsenal kompastui Englannin Valioliigan vierasnurmella Brightonin käsittelyssä 1-2.

Ennen tätä päivää Arsenalilla oli alla kolme perättäistä tappiota. Putki alkoi viime viikolla Eurooppa-liigan Östersund-häviöstä. Sen jälkeen Arsenal on nöyrtynyt myös Manchester Citylle sekä Liigacupin finaalissa että liigaottelussa. Arsenalin kannattajat saivatkin jälleen oivan tilaisuuden heilutella Wenger Out -kylttejä katsomossa.

Seuran pitkäaikainen päävalmentaja Arsene Wenger ei ole ollut enää aikoihin tiettyjen kannattajien suosiossa, ja tämän päivän tappio antoi entisestään pontta ranskalaisluotsin erottamisvaatimuksille. Brightonista maalinteossa onnistuivat Lewis Dunk ja Glenn Murray.

Arsenalin kavennusosuman viimeisteli tammikuussa seuraan liittynyt Pierre-Emerick Aubameyang. Arsenal on liigassa kuudentena, mutta neljäs sija ja Mestarien liigan paikka on jo 13 pisteen päässä. Sarjanousija Brighton on pelannut puolestaan hienon kauden. Joukkue on peräti kymmenentenä yhdeksän kierrosta ennen sarjan päättymistä. Valioliigassa pelataan vielä tänään ottelu Manchester City-Chelsea, joka alkaa Suomen aikaa kello 18.