Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 18.7.
  • Urheiluruutu
  • Aviopari katoaa
  • Urheiluruutu

Bottas oli Barcelonan testeissä kolmas - Räikkönen F1-radalle sairasvuoteelta

Ferrarin F1-kuljettaja Kimi Räikkönen uhmasi todennäköisyyksiä ja ilmaantui ajamaan Barcelonassa keskiviikkopäivän talvitesteissä.

urheilu
F1-testit, Barcelona 7.3. 2018
F1-testit, BarcelonaAOP

Ferrari oli kertonut aiemmin päivällä Twitterissä, että Räikkönen oli huonovointinen ja jättäisi testipäivän siksi kokonaan väliin.

Suomalaiskonkari kuitenkin ilmestyi radalle ja kaasutteli iltapäivällä 49 kierrosta ja 14 kuljettajan joukossa päivän yhdeksänneksi nopeimman ajan.

Päivän nopeimman kierroksen ajoi Red Bullin australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo, joka rataennätyksellään 1.18,042 oli 0,353 sekuntia kiireisempi kuin testin toiseksi ripein Mercedeksen Lewis Hamilton.

Viime kauden maailmanmestarin Hamiltonin tallitoveri Valtteri Bottas oli kolmas hävittyään 0,16 sekuntia. Räikkönen jäi kärkikuljettaja Ricciardosta lähes 2,2 sekuntia. Bottakselle kertyi iltapäivällä radalla 85 kierrosta. Hän ajoi nopeimman kierroksensa ultrapehmeillä renkailla, Räikkönen pehmeällä rengasseoksella.

Ricciardon autossa oli nopeimmalla kierroksella alla Pirellin kehittämät hyperpehmeät renkaat. Viime viikolla kylmä ja sateinen sää häiritsi Barcelonassa ensimmäistä formula ykkösten testijaksoa, mutta tämän viikon kahtena ensimmäisenä päivänä sääolot ovat olleet vuodenaikaan nähden jo paljon lähempänä normaalia. Tällä viikolla on määrä ajaa vielä kaksi testipäivää. Formula ykkösten MM-sarja alkaa Australian Melbournessa 25. maaliskuuta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat