Suora

  • Rytmisen MM, vanne- ja pallofinaalit
  • Painin MM: Kreikkalais-roomalainen paini
  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, Turkki - Valko-Venäjä
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, vanteen ja pallon loppukilpailut

PAOK Thessalonikin puheenjohtaja marssi kentälle aseen kanssa – liiga keskeytetty toistaiseksi

Kreikan jalkapalloliigan tunnelmat muuttuivat sekaviksi.

jalkapallo
PAOK Thessalonikin kannattajia kuvassa
EPA

Kreikan jalkapalloliigan ottelu PAOK Thessalonikin ja AEK Ateenan välillä keskeytyi sunnuntaina kaoottisissa tunnelmissa, kun kotijoukkue PAOKin puheenjohtaja ja omistaja Ivan Savvidis marssi kentälle ase vyöllään. Kreikkalais-venäläinen Savvidis on Venäjän duuman entinen jäsen, ja hänen väitetään kuuluvan presidentti Vladimir Putinin lähipiiriin.

Kaaos alkoi sen jälkeen kun PAOKin Fernando Varela teki maalin 90. minuutilla, mutta erotuomari Giorgis Kominos hylkäsi sen paitsiona. Savvidis vaati ensin tuloksetta joukkuettaan jättämään kentän ja marssi sitten itse kentälle keskustelemaan erotuomarin kanssa, vyöhön kiinnitetty asekotelo ja pistoolin kahva näkyvillä.

Kominos muutti tuomiotaan ja hyväksyi PAOKin maalin, joka teki tilanteeksi 1-0. Vierasjoukkue AEK:n pelaajat lähtivät turvallisuuteensa vedoten pukuhuoneeseen eivätkä suostuneet enää palaamaan kentälle viimeisten minuuttien pelaamiseksi.

Kreikan poliisi määräsi maanantaina Savvidisin pidätettäväksi. Kreikan kulttuuri- ja urheiluministeriö taasen päätti keskeyttää liigan ottelut määräämättömäksi ajaksi.

- Olemme päättäneet keskeyttää liigan. Se ei käynnisty, ennen kuin kaikki ovat hyväksyneet ne ehdot ja säännöt, joilla edetään, kulttuuri- ja urheiluministeri Georgios Vassiliadis kertoi uutistoimisto Reutersille.

Päivitetty kello 16.55: lisätty tieto liigan keskeyttämisestä sekä ministerin kommentti asiasta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat