Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Saalbach-Hinterglemm, miesten suurpujottelu
  • Alppihiihdon MC: Saalbach-Hinterglemm
  • Saalbach-Hinterglemm, miesten suurpujottelu
  • Alppihiihdon MC: Saalbach-Hinterglemm

Laine nosti hattua Ovetshkinille – "Uskomaton suoritus"

Patrik Laine äimisteli Aleksander Ovetshkinin hurjaa maalivirettä NHL:ssä.

NHL
Patrik Laine
Winnipegin Patrik Laine kamppailee tosissaan NHL-maalipörssin voitosta.AOP

Winnipegin Patrik Laine joutui todistamaan aitiopaikalta, kun Washingtonin Aleksander Ovetshkin rikkoi 600 maalin rajan NHL:ssä. Laine äimisteli Ovetshkinin huimaa menoa.

- Sain todistaa aitiopaikalta, kun kaveri (Ovetshkin) heitti 600. pönttönsä. Mutta aika uskomaton suoritus, ei voi muuta kuin nostaa hattua hänen kunniakseen, Laine kuittasi.

Washington kaatoi Winnipegin jatkoajalla 3-2. Tappioon päättynyt iltapuhde sapetti Lainetta.

- Haimme kahta pistettä, mutta saimme vain yhden. Sehän oli tietysti pettymys, huono ottelu meiltä. Eihän tässä oikein muuta voi nyt sanoa, pettynyt Laine tiivisti tunnelmansa Yle Urheilulle.

Ns. toisen kauden kirous ei todellakaan piinaa Lainetta.

- Paljon on puhuttu toisen kauden kirouksesta, mutta en sitten tiedä siitä, kun 41 kaappia on kuitenkin tässä vaiheessa. Ainahan on helpompi pelata, kun tulee onnistumisia. Ei ole sellaista mailasta puristamista, Laine sanoi.

Laine ja Ovetshkin kamppailevat hurjasti NHL-maalipörssin kärkipaikasta. Ovetshkin on nyt maalin erolla johdossa (42-41).

- Eiköhän kaikki pelaajat havittele sitä. Eihän kukaan ihan huvikseen lähde joka päivä hallille. Jokainen haluaa tehdä mahdollisimman paljon maaleja. Katsotaan sitten, missä olemme kolmentoista ottelun päästä, Laine viittasi runkosarjassa jäljellä oleviin otteluihin.

Patrik Laine
Katso kooste maalitykkien kohtaamisesta.

*Lue lisää: *

Supertähdet näyttivät parastaan maalitykkien taistossa – Ovetshkin paukutti kaksi maalia ja ohitti komean rajapyykin, Laine piti pörssitaiston tiukkana maalillaan

Suosittelemme

Tuoreimmat