Suora

  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma
  • Planica, miesten lentomäen karsinta
  • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäen karsinta

Ässät piti pintansa pudotuspelien avauksessa – SaiPalla oli varaa namutella Pelicansia vastaan

Lukko jäi telineisiin pudotuspelien avausottelussaan Ässiä vastaan. Lappeenrannassa kotijoukkue oli liikaa Pelicansille.

urheilu
SaiPan David Goodwin tekee maalin.
AOP

SaiPa ja Ässät ottivat kotijäillään avausvoitot SM-liigan pudotuspeliavauksessa.

SaiPa kukisti Pelicansin 4-2, ja Ässät voitti paikallisvastustajansa Lukon niukasti 2-1. SaiPan tehokkain oli kaksi maalia tehnyt David Goodwin, Ässien voittomaalin teki Jarno Kärki.

Ässät raapi kahden maalin johdon avauserässä ja Lukko joutui odottamaan kavennusta aina kolmannen erän puoliväliin, kun Janne Keräsen laukaus upposi helposti etukulmasta Andreas Bernardin selän taakse.

Ässät otti erän loppuun kaksi jäähyä peräkkäin ja tarjosi raumalaisille mahdollisuuden tulla tasoihin, mutta Lukon hyökkäyspelin tehokkuus jätti toivomisen varaa.

Lappeenrannassa SaiPa takoi kaksi pikamaalia toisen erän alkuun. Cody Kunyk ja David Goodwin osuivat puolentoista minuutin sisällä.

Casimir Jürgens pääsi tinttaamaan kavennuksen, kun kolmatta erää oli pelattu vain 20 sekuntia, mutta Goodwin hautasi pelin illan toisellaan. SaiPalla oli varaa jopa herkutella: Curtis Hamilton tarjoili Ahti Oksaselle avopaikan kahden pelaajan läpiajossa, mutta tämä ei onnistunut sutimaan maalia.

Puolivälieriin etenee kahdella voitolla. Seuraavat ottelut pelataan torstaina Lahdessa ja Raumalla.

Lue myös:

Ässät-ikonin raju ennustus pudotuspeleihin – "Joukkue pystyy kannattelemaan kannua tänä keväänä"

Karhun kämmen löi alivoimalla – Kuparinen vei Ässät johtoon Satakunnan derbyssä

Oispa kaljaa! SM-liigan pudotuspelit alkavat kuivin suin, mutta kaksi joukkuetta haluaa alkoholijuomat katsomoon jo tänä keväänä

Suosittelemme

Tuoreimmat