1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Viime hetken kori ratkaisi, Kouvot haki pisteet Joensuusta

Wayne Bernardin "buzzer beater" ratkaisi voiton Kouvoille. Korihait ja Kobrat ovat kierteessä.

Wayne Bernard pussitti voittokorin Kouvoille. Kuva: AOP

Kouvot haki pisteet Joensuusta miesten Korisliigan keskikastin ottelussa, jossa se kaatoi Katajan viime hetken korilla 81-79 (47-42).

Kouvot hallitsi peliä ja venytti johtonsa suurimmillaan 16 pisteeseen. Peli sai uuden käänteen, kun Kataja kuroi 15-0-kirillä Kouvojen johdon kiinni ja nousi pari minuuttia ennen loppua kahden pisteen johtoon. Ratkaisu venyi viimeiseen sekuntiin, kun Wayne Bernard heitti Kouvoille voittokorin summerin soidessa.

Kouvojen tehokkaimpia olivat Drew Brandon 16:lla ja Ville Kaunisto 15 pisteellä. Katajan tehoparin muodostivat Wesley Saunders 29:llä ja Daniel Bejarano 24 pisteellä.

Korihait ja Kobrat tappiokierteessä

Uudenkaupungin Korihait ja Lapuan Kobrat jatkavat sarjataulukon hännillä tasapisteissä. Korihaille kolahti seitsemäs ja Kobrille kuudes peräkkäinen tappio, kun BC Nokia pöllytti Korihaita 108-77 (45-34), ja Helsinki Seagulls kesytti Kobrat 91-65 (43-24).

BC Nokia nakkasi kotipelissään peräti 19 kolmen pisteen koria. Tulituksen tehokkaimpia olivat Leyton Hammonds 24:llä ja Aapeli Alanen 20 pisteellä. Korihaista Sean O'Brien teki 20 ja Kevin Bracy-Davis 19 pistettä.

Helsingissä Seagullsin tehopari Timo Heinonen-Melsahn Basabe haali 18 pistettä mieheen. Kobrista Maurice Creek päätyi 25:een ja Stephen Croone 13 pisteeseen.