Bulls-valmentajalta suora palaute selkävaivaiselle Markkaselle: ”Hänen täytyy hankkia voimaa”

Fred Hoibergilla on selvä näkemys, missä Lauri Markkasen täytyy kehittyä ensi kesän aikana.

NBA
Fred Hoiberg
Fred HoibergAOP

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkanen on kärsinyt viime päivät jälleen selkävaivoista. Hän joutui jättämään Chicago Bullsin edellisen pelin Los Angeles Clippersia vastaan väliin. Ensi yönä Suomen aikaa Markkasen Chicago kohtaa Memphisin, mutta 213-senttinen suomalaistähti huilaa senkin pelin.

20-vuotias Markkanen on kärsinyt aiemminkin tällä kaudella selkäongelmista. Joulukuussa hän jätti kolme ottelua väliin.

Chicagon päävalmentajalle Fred Hoibergilla olikin selvä palaute mielessä Markkaselle. Hän korostaa, että tuleva kesä ja valmistautuminen toiseen NBA-kauteen on erityisen tärkeä.

– Markkasen täytyy hankkia lisää voimaa. Se on suurin juttu, mihin hänen pitää keskittyä tulevana kesänä, Hoiberg totesi Chicago Tribunelle.

Hoiberg muistuttaa, että Markkanen käyttää pituuttaan kentällä erittäin hyvin hyödyksi. Lisäksi Hoiberg kehuu Markkasen raameja.

– Suurin juttu on tietysti vahvistaa kaikkia niitä alueita, jotka vaikuttavat selkään, keskivartaloon ja jalkoihin. Hänellä on uskomaton työmoraali. Olemme luottavaisia, että hän vahvistuu jokaisella osa-alueella. Toivottavasti tämä ei ole ongelma ensi vuonna, Hoiberg toteaa.

Markkanen on pelannut tällä kaudella NBA:ssa 60 ottelua. Hän on tehnyt 14,9 pistettä ottelua kohden. Se on viidenneksi eniten tämän kauden tulokkailta.

Lue myös:

Lauri Markkaselta jää seuraavakin peli väliin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat