Aho, Teräväinen ja Puljujärvi maalivireessä

Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen sekä Edmontonin Jesse Puljujärvi onnistuivat maalinteossa tiistaina.

NHL
Jesse Puljujärvi kyyristyneenä aloitukseen.
Jesse Puljujärvi.AOP

Edmonton Oilersin ja Carolina Hurricanesin välisessä jääkiekon NHL-ottelussa nähtiin suomalaista maali-ilottelua. Maalin mieheen laukoivat Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen sekä Edmontonin Jesse Puljujärvi. Aho ja Puljujärvi kirjauttivat itselleen myös syöttöpisteet.

Ahon ja Teräväisen maaleista huolimatta Oilers juhli selvää 7-3-vierasvoittoa.

Ottelun kolmostähdeksi valittu Aho laukoi Hurricanesin 2-3-kavennusosuman avauserän loppupuolella ylivoimalla. Katso Ahon tarkka rannelaukaus tämän linkin kautta (NHL.com). (siirryt toiseen palveluun) Aho on kirjannut tällä kaudella 69 ottelusta tehot 26+33=59.

Teräväinen teki kauden 22. osumansa toisen erän alussa, kun hän laukoi 3-4-kavennusosuman suoraan Ahon alustuksesta. Katso Teräväisen hieno maali tämän linkin kautta. (siirryt toiseen palveluun) Teräväinen on kirjannut tällä kaudella Ahon tavoin 59 tehopistettä.

Puljujärvi iski ottelun viimeisen osuman, kun teki kolmannessa erässä vierasjoukkueen 7-3-osuman. Katso, kuinka Puljujärvi laittaa oman vetonsa paluukiekon sisään tämän linkin kautta. (siirryt toiseen palveluun) Puljujärvi on kirjannut 56 kamppailusta 20 (12+8) pistettä.

Nutivaara kolmen ottelun pisteputkessa

Myös Columbus-puolustaja Markus Nutivaara onnistui maalinteossa yön NHL-kierroksella, kun Blue Jackets haki 5-3-vierasvoiton New York Rangersilta. Nutivaara tuuletti maalia, kun hän vei Columbuksen 3-1-johtoon päätöserän alussa. Katso, kuinka Nutivaara onnistuu b-pisteiden välistä tämän linkin kautta. (siirryt toiseen palveluun)

Pisteputkensa kolmen ottelun mittaiseksi venyttäneen Nutivaaran tilillä on viisi maalia ja 16 syöttöpistettä.

Voitto oli Columbukselle jo yhdeksäs perättäinen.

Lue myös:

Patrik Laine loukkaantui – linkutti pois jäältä

Huojentavia uutisia Laineen loukkaantumisesta

Rantanen enää pisteen päässä Selänteen ennätyksestä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat