Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lotta Lepistö teki tiimityötä Flanderin ympäriajossa – suitsutti joukkuetoveriaan: ”Ajo oli tänään sensaatiomainen”

Lotta Lepistö kehui neljänneksi sijoittunutta Asleigh Moolman-Pasiota.

urheilu
Lotta Lepistö pyöräilyn MM-aika-ajossa
AOP

Lotta Lepistö oli 68:s pääsiäispäivän Flanderin ympäriajossa. Belgian kevätklassikossa Lepistö teki tiimitöitä Cervelo-Biglallle. Hän yritti kolmen muun kilpailijan kanssa irtiotta noin 50 kilometriä ennen maalia. Kirijoukko otettiin kuitenkin kiinni pian irtioton jälkeen.

Tiimitoveri Asleigh Moolman-Pasio sijottui kuitenkin neljänneksi.

– Tosiaan kerran olin hatkassa ja lopussa yritin tehdä lead outia Ashleigille kärkeen ja onnistuinkin siinä. Minun mielestä Ashleighin ajo oli tänään sensaatiomainen, Lepistö kertoi tiedotteessa.

– Tosin hieman harmittaa, että Ashleigh jäi pari sekuntia podiumista loppukirissa. Tänään oli kunnon tiimieffortti, yhden taktiikan puolesta, Lepistö kertoi.

Kilpailun voitti Boels Dolmansin Anna Van Der Breggen. Kolmen Belgian kilpailun jälkeen Lepistö aikoo pitää pari viikkoa treenitaukoa. Seuraava World Tourin kisa on luvassa 15. huhtikuuta Hollannissa.

– Tästä on hyvä jatkaa. Sinne sitten hiotaan kuvioita pari viikkoa ja saan lämpimässä Gironassa treenata. Fysioterapeutti isä on vielä pari päivää huudeilla, niin hän saa huoltaa minun jalkoja, Lepistö totesi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat