Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Näin tyylikäs Eva Wahlström säilytti WBC-liiton tittelin! - Little Miss Tyson oli tuima haastaja

Yle Urheilu seurasi tällä sivulla Eva Wahlströmin maailmanmestaruusottelua, joka käytiin Helsingin Kulttuuritalolla.

urheilu
Eva Wahlström
Eva Wahlströmin taidonnäyteAOP

1. erä: Loppuunmyyty ottelu alkoi klo 22.58. Todella varovainen alku molemmilta. Tasaista oli koko 2-minuuttisen ajan.

2. erä: Brooklynissä asuva iskijä on räiskyvä persoona, Vil otti aloitteita enemmän itselleen, vaikkei saanut osumia suomalaiseen. Wahlström pääsi hyvin vastustajan iskujen alta pois.

3. erä: Wahlström on tyylikkäämpi ottelijoista, sillä on aina oma merkityksensä tuomareihin. Eva haluasi ottaa tässäkin erässä keskikehän haltuunsa. Kunnon osumia ei ole nähty vielä yhtään.

4. erä: Evalta malttia ja hyvää liikkumista - varsinkin vasemman käden iskuissa. St. Vil vaikuttaa vahvalta mutta hänen vasemman silmähsä kulma punoittaa jo Wahlströmin muutamasta painavasta iskusta.

5. erä: Hyvä oikea heti erän alkuun Wahlströmiltä. St. Vil puski heti takaisin. Vasenta koukkua yrittää haitilainen iskeä kombinaatioidensa perään. Yleisö kannustaa nyt rajusti Evaa. Edelleen tarkkaa ja kyttäilevää iskujen vaihtoa.

6. erä: Nopeat kädet St. Vilillä, mutta suomalainen on väistänyt hyvällä jalkaliikkeellä toistaiseksi haastajan uhittelut. Pari koukkua osui kyllä jo tässä erässä Wahlströmiin. St. Vilin erä tämä.

7. erä: Jos ottelu päättyy ratkaisemattomaan, säilyttää Wahlström MM-vyönsä. Hyvän vasen suora osui St. Viliin. Hankala vastus on St. Vil, Eva ei tahdo saada kunnon otetta vastustajaansa. Pari ristiinlyöntiä ollut. Wahlström kävi kanveesissa, mutta kysessä oli liukastuminen.

8. erä: Taistelutahto ratkaisee nyt paljon. Melissa St. Vilin kulmauksessa uho nousee. Wahlströmin oikean silmän alla iso vekki, ai ai. Haastaja aktiivisempi tällä hetkellä ja tekee paljon töitä. Eva joutui sitomaan tässä erässä. Hyvä oikea isku erän loppuun sentään Evalta.

9. erä: Toiseksi viimeinen erä alkoi. Eva osui heti erän alkuun, toki vastustaja sai myös koukun heti kohta perille. St Vil puskee nyt rajusti päälle ja haastajan kulmauksessa kannustus yltyy taas. Vasen koukku osui Wahlströmiltä, kotiyleisö kannusti rajusti taas suosikkiaan. Pistelaskijoilla kova homma tasaisessa ottelussa.

10. erä: Todella vaikea sanoa, kumpi on kiinni mestaruusvyössä ennen viimeistä erää. Niin on tasaista. St Vil juoksee päälle, ja Eva jaksaa hymyillä vastustajan touhuille. Molemmilla kunto on rautaa, se näkyy lehreille asti. Vil oli vähän aktiivisempi, mutta Wahlström tyylikkäämpi ehdottomasti. Kumpi sai sitten tasaisessa ottelussa enemmän osumia, vaikea sanoa. Kumpikaan ei tuuleta voittoa!

Jännittävät hetket edessä, kumpi voittaa?

Tuomarien papereissa (96-94, 97-93 ja 95-95) voittaja on Eva Wahlström! ** **F4L-tallin ammattinyrkkeilyilta:

WBC-liiton MM-titteliottelu, ylempi höyhensarja, 10 erää:
Eva Wahlström FIN
Melissa St. Vil HAI

Ylempi keskisarja, 10 erää:
Dayron Lester CUB
Niklas Räsänen FIN kehät. kesk. TKO 8. erä

Lesterin kova oikea osui tasaisessa ottelussa Räsäseen, joka joutui kanveesiin 8. erässä. Kehätuomari keskeytti hetken päästä ottelun, vaikka Räsänen protestoi vahvasti päätöstä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat