1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. jalkapallo

Madridin derby päättyi tasapeliin: Ronaldo ja Griezmann vastasivat tähtimaaleista

Cristiano Ronaldo ja Antoine Griezmann tekivät maalit mieheen, kun Real Madrid ja Atletico Madrid pelasivat tasan La Ligan huippuottelussa. Katso maalit kuvaa klikkaamalla (lähde: Viasat).

Cristiano Ronaldo
Real Madrid ja Atletico Madrid jakoivat pisteet La Ligassa 1-1-tasapelillä. Kuvalähde: Viasat

Jalkapallon Espanjan La Ligan sunnuntain huippuottelusta paikallisvastustajien Real Madridin ja Atletico Madridin välillä kehkeytyi todellinen supertähtien kaksintaisto. Realin paidassa Cristiano Ronaldo tälläsi voimalla verkkoon, kun taas Atleticon osumasta vastasi Antoine Griezmann.

Ronaldon 1-0-maali nähtiin toisen jakson vanhettua kahdeksisen minuuttia. Gareth Bale toi pallon ylös vasenta laitaa ja keskitti sitten maalille. Maalialueelle kirmannut Ronaldo otti askeleen taakse ja laukoi pelivälineen ilman haltuunottoa voimalla maaliin.

Osuma oli Ronaldolle tämän uran 23:s derbymaali. Portugalilainen on ollut kaudella kovassa maalivireessä, ja esimerkiksi Mestarien liigassa hyökkääjä on osunut kymmenessä pelissä putkeen.

Kotiyleisön riemua kesti Santiago Bernabeulla kuitenkin vain neljä minuuttia, kun Griezmann pelasi seinäsyötöllä joukkuetoveri Vitolon maalintekopaikkaan. Vitolon yrityksen torjui syöksyllään Real-vahti Keylor Navas, mutta ranskalainen Griezmann oli kärppänä paikalla ja potkaisi pallon maaliin.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten pisteet jaettiin 1-1-tasatuloksella. Sarjassa kolmantena olevalle Real Madridille tulos oli pettymys, sillä ero toisena majailevaan Atletico Madridiin pysyi viidessä pisteessä. Lauantaina voittoa juhlinut Barcelona on sarjajohdossa 12 pisteen kaulalla.