Suora

  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma
  • Planica, miesten lentomäen karsinta
  • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäen karsinta
  • Oslo, naisten pikakilpailu
  • Jääkiekkokierros
  • Taitoluistelun MM, parien vapaaohjelma

Suomen MM-kulta muodostelmaluistelussa herätti suurta ihastusta: ”Se voima tulee muista asioista kuin rahasta ”

Jälkihien raati kävi jälleen läpi urheiluviikon kotimaiset huippuhetket.

taitoluistelu
Jälkihiki: Suomen MM-kulta muodostelmaluistelussa herätti suurta ihastusta: ”Se voima tulee muista asioista kuin rahasta ”
Jälkihiki: Suomen MM-kulta muodostelmaluistelussa herätti suurta ihastusta: ”Se voima tulee muista asioista kuin rahasta ”

Jälkihiessä palattiin suomalaisen muodostelmaluistelun upeaan viikonloppuun. Marigold IceUnity voitti MM-kultaa Tukholmassa täydellisyyttä hiponeella vapaaohjelmallaan. Team Unique oli neljäs samassa kisassa.

– Kun Marigoldin esitys oli päättynyt, oli fiilis, että jos tällä ei voita, niin millä sitten. Oli kyllä upea veto. Myös Team Unique oli hyvä, Sini Forsblom sanoi.

– Myös huippujoukkueissa jokainen jäsen maksaa melkein 10 000 euroa kaudesta, jotta saavat olla mukana. Hoitavat opiskelut ja duunit. Sen lisäksi on kaksi kertaa päivässä treenit. Se näkyi myös reaktioissa voiton jälkeen, Tero Tiitu komppasi.

– Kun mennään naisurheiluun ja tälle puolelle, se voima tulee niin muista asioista kuin rahasta. Ai että, Kaj Kunnas fiilisteli.

Jälkihien paneeli keskusteli lisäksi Aino-Kaisa Saarisen viimeisestä kisasta, huippu-urheiluyksikön uudesta johtajasta, liikkumattomuuden kustannuksista yhteiskunnalle ja Helmarien tappiosta Espanjalle.

Katso koko keskustelu klikkaamalla jutun kuvaa.

Lue myös:

Muodostelmaluistelun maailmanmestaruus Suomeen – Marigold IceUnity ylsi vapaaohjelmassa parhaaseensa

Katso Marigoldin huikea vapaaohjelma – ja huippupisteiden tuomat onnenkyyneleet

Marigold IceUnityn maailmanmestaruusjuhlissa huikea tunnemyrsky - katso video

Marigold IceUnity toi maailmanmestaruuden Suomeen, vaikka moni oli antanut kultamitalit jo venäläisille – ”Huh huh, ihanaa!”

Suosittelemme

Tuoreimmat