Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Mäkihypyn MC: Zao, naisten kilpailu
  • Urheilustudio

Lehti: Juventuksen ja Realin pelaajat ottivat yhteen – Buffon haukkui tuomarin eläimeksi ja Chiellini vihjaili lahjomisesta, Ronaldo hämmästeli: ”Jos ei ollut rankkari, niin se olisi ollut maali”

Juventuksen Giorgio Chiellinille ja Gianluigi Buffonille dramaattinen tappio Real Madridia vastaan otti koville.

Mestarien liiga
Juventuksen pelaajat kuumana
Katso dramaattiset loppuhetket jutun kuvaa klikkamalla.

Mestarien liigan puolivälierissä nähtiin keskiviikkona todellinen jännitysnäytelmä Real Madridin ja Juventuksen välillä.

Italialainen Juventus kiri toisessa puolivälieräottelussa Madridissa kolmen maalin etumatkan kiinni, mutta Real selvisi jatkoon loppuhetkillä.

Real Madridille vihellettiin lisäajalla rangaistuspotku, kun Juventuksen Mehdi Benatian katsottiin kaataneen Realin Lucas Vazquez sääntöjenvastaisesti.

Juventuksen pelaajat protestoivat rajusti rangaistuspotkuvihellystä ja joukkueen maalivahdille Gianluigi Buffonille tuomittiin suunsoitosta ulosajo.

Cristiano Ronaldo laukoi lopulta pallon maaliin ja puolustava mestari Real eteni välieriin yhteismaalein 4-3.

Espanjalaisen Marcan mukaan (siirryt toiseen palveluun)Juventuksen ja Real Madridin pelaajat ottivat yhteen pelaajatunnelissa kuuman ottelun jälkeen. Juventuksen pelaajat olivat lehden mukaan vieläkin vihaisia ottelun englantilaiselle erotuomarille Michael Oliverille rangaistuspotkusta. He haastoivat Oliverin ja juhlivat Realin pelaajat.

Tilanteesta saattaakin tulla sakkoa Euroopan jalkapalloliitto Uefalta jälkikäteen. Myös Real Madrid voi joutua maksumieheksi, sillä espanjalaislehden tietojen mukaan käytävällä oli juhlimassa pelikiellossa ollut Sergio Ramos. Hän ei olisi kuitenkaan saanut olla siellä, joten Ramosin pelikielto voi vielä jatkuakin.

Pelaajien tunteet eivät olleet laimenneet ottelun jälkeisissä haastatteluissakaan. Maalivahtilegenda Buffonille punainen kortti ja tappio oli kova kolaus, sillä hän on sanonut tämän kauden olevan viimeinen, jos Mestarien liigasta tule voittoa.

– Olin todella lähellä tuomaria ja rangaistusaluetuomaria, Buffon kommentoi beIN Sportsin haastattelussa pelin jälkeen. (siirryt toiseen palveluun)

– Jos antaa tuollaisen rangaistuspotkun 93. minuutilla, niin ei ole mies. Silloin on eläin, Buffon latasi tuomarista.

Myös keskuspuolustaja Giorgio Chiellini oli raivoissaan tuomiosta. Espanjalaismediat väittivät ottelun jälkeen (siirryt toiseen palveluun), että Chiellini olisi vihjannut tv-kameroissa rangaistuspotkuvihellystä maksetuksi.

– Tämä oli kovin ryöstö, jonka olen koskaan urallani kokenut, Chiellini sanoi Italian tv:n haastattelussa.

Chiellini vihjasi, että Bayern München koki viime vuoden puolivälierissä saman kuin Juventus nyt. Bayern nousi viime keväänä jatko-otteluun Madridia vastaan, mutta saksalaisilta ajettiin Arturo Vidal ulos varsinaisen peliajan loppuhetkillä. Lisäksi Ronaldo teki paitsioilta haiskahtaneita maaleja ja vei Realin jatkoon.

– On selvää, että Real Madrid hyötyy Mestarien liigassa aina. Koskaan ei mene toisin päin.

Ronaldo hämmästeli Juventuksen valituksia ottelun jälkeen.

– En ymmärrä, miksi he protestoivat, Ronaldo totesi ottelun jälkeen. (siirryt toiseen palveluun)

– Lucasta taklattiin takaa. Jos se ei ollut rankkari, niin se olisi ollut maali.

Viime aikoina hurjaan maalivauhtiin yltynyt Ronaldo oli omien sanojensa mukaan koko ajan varma, että hän iskee maalin rangaistuspotkusta.

– Pulssi nousi, mutta rauhoituin. Tiesin, että ratkaisisin, Ronaldo totesi.

Katso dramaattinen rangaistuspotkuvihellys ja Ronaldon maali jutun kuvaa klikkaamalla!

Lue myös:

Juventus ahdisti Real Madridin köysiin - lisäajan dramaattinen rankkari pelasti espanjalaisjätin

Suosittelemme

Tuoreimmat