Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu
  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, naisten pikakilpailu
  • Sykähdyttävin urheiluhetki

PSG varmisti Ranskan mestaruuden – murskatappion kokenut Monaco hyvittää liput faneilleen

Paris Saint-Germain löylytti kotikentällään AS Monacoa 7-1-lukemin.

jalkapallo
PSG:n pelaajat juhlivat mestaruutta.
PSG:n pelaajat juhlivat varmistunutta Ranskan mestaruutta.AOP

Pariisin PSG riepotteli sunnuntaina Ranskan liigassa pahinta vastustajaansa Monacoa maalein 7-1 ja varmisti komeimmalla mahdollisella tavalla mestaruutensa. Monaco juhli mestaruutta viime vuonna, mutta PSG:llä on kuudelta viime kaudelta viisi mestaruutta.

Angel Di Maria ja Giovani Lo Celso johtivat Monaco-pelin maalikarkeloita. Molemmat onnistuivat maalinteossa kahdesti. Edinson Cavani ja Julian Draxler tekivät maalin mieheen, ja yksi maaleista merkittiin Radamel Falcaon omaksi maaliksi. Marcos Lopes sai nimiinsä Monacon ainoan maalin.

- Oli tärkeä juttu, että pääsimme ratkaisemaan mestaruuden kotiottelussa. Onnistuimme samalla osoittamaan, mikä ero meillä on Monacoon, PSG:n valmentaja Unai Emery kommentoi mestaruutta Canal+-kanavalle.

PSG:llä on loppukaudeksi vielä kaksi tavoitetta. Se tähtää Ranskan liigassa kaudella 2015-2016 tekemäänsä liigan piste-ennätykseen ja Ranskan cupin voittoon.

Monaco tuli PSG:n vieraaksi Pariisiin kovin odotuksin, sillä se oli selvinnyt kahdeksasta edellisestä vieraspelistä PSG:tä vastaan tappioitta. Kylvetys oli niin hävettävä, että Monaco ilmoitti Twitterissä hyvittävänsä vieraskatsomossa ottelua seuranneiden faniensa lippukulut.

Suosittelemme

Tuoreimmat