Suora

  • March Madness: Virginia Cavaliers - Oklahoma 25.3.
  • Elävä arkisto esittää
  • Thaikureita ja urheilujohtamista

Loppuuko Mestis-finalistien nokittelu sosiaalisessa mediassa maanantaihin? Mestaruus katkolla KeuPalle

Mestis-finalistit KeuPa ja TUTO ovat taistelleet niin kaukalossa kuin sosiaalisessa mediassakin. Taistelu saattaa päättyä maanantaina, sillä mestaruus on katkolla KeuPalle. Kuudes finaali näytetään suorana TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 18 alkaen.

Mestis
KeuPan Mikko Lahtinen tuulettaa 3-0-maalia TuToa vastaan.
AOP

KeuPalla on mahdollisuus voittaa seurahistoriansa ensimmäinen Mestis-mestaruus maanantaina Turussa kuudennessa finaalissa.

Joukkueet ovat nokitelleet toisiaan sosiaalisessa mediassa pudotuspelisarjan aikana. TUTO iski viimeisimpänä maanantaina, kun se julkaisi videon (siirryt toiseen palveluun) Facebook-tilillään.

Videolla Turun Murren tarina jatkuu. Videolla KeuPa-logoon sonnustautunut mies pohtii, että on aina halunnut olla turkulainen.

– Ihmiset ovat aina pitäneet mua sisäsuomalaisena metsäläisenä, junttina. En mä oo. Tai ainakaan halua olla. Kyl mä olen ain tuntenu, että mä haluaisin olla turkulainen.

Videohassuttelun aloitti KeuPa, joka julkaisi kuun alussa videon (siirryt toiseen palveluun) tuolloin lähestyneistä Mestis-finaaleista. Videolla KeuPan apuvalmentaja Niko Härkönen mietti, sopisiko finaalivastustajaksi paremmin SaPKo vai TUTO.

– Se on toveri, turkulainen Murre. Siinä ei ole paljon mitään havainnoimista. Se on Euroopan ja Suomen rumin koirarotu, kuuluu arvio videolla.

TUTO vastasi omalla videollaan (siirryt toiseen palveluun) selviydyttyään finaaliin KeuPan vastustajaksi. Videolla Turun Murre saalisti sisäsuomalaista viidakkomiestä.

– Kyllä tuo tietää itsekin, että häneltä on aika loppu. Ei sellainen Sisä-Suomen pelloilla kasvanut veli selviä tammien juurakoissa, vaan sinne se kaatuu kuin kuoleva joutsen. Sen peli on pelattu.

KeuPa jatkoi nokittelua vielä lauantaiaamuna, kun se julkaisi videon (siirryt toiseen palveluun), jossa KeuPa-soturi kärsii Murren puremasta. TUTO oli edellisenä päivänä tasoittanut finaalisarjan voitot lukemiin 2–2.

– Hän vain lepäilee, se on välipäivä. Ei tuo näykkäisy ihmeellinen ole. Ei muuta kuin laastaria, valelääkäri diagnosoi videolla.

KeuPa otti lauantaina voiton kotonaan TUTOsta ja johtaa nyt ottelusarjaa 3–2. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Suora lähetys Mestiksen kuudennesta finaalista Turusta TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 18 alkaen. Ottelu alkaa kello 18.15.

Muokattu 16.4.2018 kello 17.54: Lisätty kappale KeuPan toisesta videosta ja lisätty linkit videoihin.

Lue myös:

Entinen SM-liigatähti pysähtyi viime kesänä miettimään tulevaisuuttaan - siirto Mestikseen palautti rauhan elämään ja ilon jääkiekkoon

Nyt meni mielenkiintoiseksi – KeuPa-luotsi pohtii "viidakossa", haluaako Mestis-finaaleissa vastaansa savonlinnalaisen pässin vai turkulaisen murren

Suosittelemme

Tuoreimmat