Suora

  • Taitoluistelun MM: naisten lyhytohjelma
  • Punttia ja yleisurheilua
  • Taitoluistelun MM, parien lyhytohjelma
  • Taitoluistelun MM, naisten lyhytohjelma
  • Urheiluruutu

Seuraavaksi syksyllä otteleva Eva Wahlström muisteli Ylen aamu-tv:ssä nyrkkeilyuransa vaiheita: ”Valmentaja sanoi, että liikun kuin paskalla oleva karhu”

Puolustettuaan menestyksekkäästi WBC-liiton maailmanmestaruutta Eva Walhström on käynyt jalkaleikkauksessa ja keskittynyt lepäämiseen. Seuraavaa ottelua neuvotellaan jo.

nyrkkeily
Nyrkkeilijä Eva Wahlström
Nyrkkeilijä Eva Wahlström

Puolitoista viikkoa sitten WBC-liiton MM-titteliään menestyksekkäästi puolustanut nyrkkeilijä Eva Wahlström istahti torstaina Ylen aamu-tv:n sohvalle. Wahlströmin oli tarkoitus saapua haastatteluun jo viime viikolla, mutta hän kävi sen sijaan jalkaleikkauksessa. Sisukas Wahlström oli siitä huolimatta saapumassa Pasilaan, mutta lääkäri oli toista mieltä.

MM-ottelun ja opiskelun uuvuttama Walhström keskittyy nyt lepäilemään.

– Minulla on sellainen olo, että jos nyt pitäisi harjoitella, alkaisin itkeä, Wahlström sanoi.

Nyrkkeilijä kertasi haastattelussa titteliotteluaan ja siihen valmistautumistaan. Lisäksi hän kertoi tarinoita uransa varrelta.

Vuonna 2013 Wahlström oli kertonut aamu-tv:ssä, että hänellä oli ollut intialainen salmonella ja keuhkoveritulppia. Sairastelusta ja kivusta huolimatta hän jatkoi rajua treenaamistaan seuranneet viisi vuotta.

– En usko, että hirveän moni olisi jatkanut. On totta, että minulla on krooniset kivut jaloissa aina, Wahlström huokasi.

– Nämä ovat syitä, miksi voitin maailmanmestaruuden tai opin nyrkkeilemään. Olen parempi tyyppi, koska olen joutunut luopumaan nyrkkeilystä sairastelun vuoksi, Wahlström.

Nyrkkeilijä näki aamu-tv:n sohvalla myös kuvaa itsestään vuodelta 2004. Siinä hän treenaa Hyvinkäällä.

– Opin sielläkin vähän nyrkkeilemään. Muistan, kun valmentaja sanoi, että liikun niin kuin paskalla oleva karhu, Wahlström nauratti.

Wahlström kertoi neuvottelevansa jo seuraavasta ottelusta kazakstanilaista toisen liiton maailmanmestaria vastaan. Ottelu piti käydä jo kesäkuussa, mutta se siirtyy Wahlströmin leikkauksen vuoksi syksylle.

Ottelun lisäksi Wahlström laski tavoitelistalleen myös painoluokan kasvattamisen. MM-ottelussa hänen painoluokkansa oli alle 58,9 kiloa.

– Olen saanut tuossa painoluokassa minkä voin, ja on aika siirtyä eteenpäin.

Katso keskustelu klikkamalla jutun kuvaa!

Lue myös:

Eva Wahlströmin jalka leikattiin MM-ottelun jälkeen – koulun ja raskaan harjoittelun uuvuttama nyrkkeilijä on kiitollinen pakkolomasta: "Olen ollut todella, todella poikki"

Wahlströmillä puolen vuoden laihduttaminen takana - "Ensimmäistä kertaa vastassa oli minua vahvempi ottelija"Wahlströmillä puolen vuoden laihduttaminen takana - "Ensimmäistä kertaa vastassa oli minua vahvempi ottelija"

Näin tyylikäs Eva Wahlström säilytti WBC-liiton tittelin! - Little Miss Tyson oli tuima haastaja

Suosittelemme

Tuoreimmat