Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Tapparan suunnannäyttäjä ei ole huolissaan - "Me parannamme tästä kuin sika juoksua"

Tapparan kapteeni Jukka Peltola raastoi ja repi jälleen kaikkensa joukkueen eteen.

urheilu
Jukka Peltola, Tapparan kapteeni
Jukka Peltola, Tapparan kapteeni Tomi Hänninen

Peltola alusti alivoimalla Tapparan 1-1-tasoituksen, jonka ronkki verkkoon Juhani Jasu ensimmäisessä erässä.

- Meiltä ensimmäinen erä ja myös toisen erän alkukin olivat hyviä, mutta niiden jälkeen jäimme ehkä pikkuisen odottamaan jotain. Kolmannessa erässä jahdattiin, mutta emme saaneet onnistumisia.

Tappara lähti 2-3-tappioasemasta päätöserään, jossa Jukka Peltolalla oli heti ensi hetkillä tasoituspaikat. Ensimmäisen vedon peitti Kärppien Saku Mäenalanen uhrautuvasti ja jälkimmäinen Peltolan veto kilpistyi ylärimaan ja siitä ohi maalin.

- Meillä oli paljon paikkoja päästä pelin päälle, mutta tänään ei saatu vain voittoa. Tämä on välillä tämmöistä, neljä niitä (voittoja) pitää saada, muistutti Peltola.

Tapparan pelätty ja jopa hehkutettu ylivoima ei torstaina toiminut, vaikka joukkue sai kolmannessa erässä yhteensä kuusi minuuttia lähes putkeen erikoistilanneaikaa maalintekoon.

- Aihiot on olemassa, nyt vain vedot puuttuivat, Peltola kuittasi lyhyesti utelut.

Lauantaina kolmas finaalinäytös on edessä Raksilassa. - Me parannamme tästä kuin sika juoksua. Tulta päin, totesi Jukka Peltola.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat