Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Väärin harjoittelemisella on karmeat seuraukset – fysiikkavalmennuksessa riittää Suomessa parannettavaa

Urheiluhulluissa keskustellaan tänään huonon fysiikkavalmennuksen seurauksista. Urheilun ajankohtaisohjelmassa käydään läpi myös kuuma puheenaihe: Harry Harkimo ja Jokerit.

KHL
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

Selkävaivoja, rasitusmurtumia, ylikuntoa… Vääränlainen harjoittelu tuhoaa monen urheilijan terveyden. Huonosta fysiikkavalmennuksesta kärsivät niin huipulle tähtäävät nuoret kuin ammattiurheilijatkin.

Määrä korvaa monessa paikassa laadun, treenaaminen on liian yksipuolista, ja harjoittelusta vastaavat useissa seuroissa ja lajeissa epäpätevät valmentajat. Miten tilanne voidaan korjata?

Urheiluhullut-ohjelmassa sukelletaan syvälle harjoittelun maailmaan. Suorassa lähetyksessä ovat keskustelemassa urheilulääkäri ja -valmentaja Harri Hakkarainen ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen. Ohjelmassa on mukana puhelimitse myös fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori.

Ohjelman pakinasta vastaa kirjailija Minna Lindgren. Urheiluhullujen juontaja on toimittaja Jussi Paasi.

Lähetyksen aluksi käydään läpi Harry Harkimon ja Jokerien tilanne. Harkimo ilmoitti viime viikolla luopuvansa Jokerien omistuksesta. Mistä koko kuviossa on oikeasti kyse?

Urheiluhullut maanantaisin Radio Suomessa kello 18.02 ja podcastina Yle Areenassa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat