Isä katkoi sopimushuhuilta siivet – Roman Eremenkolla ei ole sopimusta TsSKA Moskovan kanssa

Roman Eremenko on hyvässä kunnossa. Alexei Eremenko Senior kertoo, että hänen pojastaan ollaan kiinnostuneita niin Venäjällä kuin muissakin maissa.

jalkapallo
Roman Eremenko
Roman EremenkoAOP

Roman Eremenkon sopimustilanteesta liikkui tiistaina ristiriitaisia huhuja. TsSKA Moskovan puheenjohtaja Jevgeni Giner väitti venäläiselle Sport.24-sivustolle, että Eremenkolla olisi voimassa oleva sopimus seuran kanssa ja että tämä palaisi seuraan syksyllä.

Aiemman tiedon mukaan Eremenkon sopimus TsSKA:n kanssa olisi jo päättynyt viime kesänä. Eremenkon agentti Marco Trabucchi kertoi pari viikkoa sitten, että pelaaja on vapaa neuvottelemaan minkä tahansa seuran kanssa. Ginerin haastattelun jälkeen Trabucchi ei enää halunnut kommentoida asiaa.

Eremenkon isä Alexei Eremenko Senior katkoo nyt huhuilta siivet Yle Urheilulle antamassaan haastattelussa. Hänen mukaansa Roman Eremenkon sopimus TsSKA Moskovan kanssa on päättynyt.

– En tiedä, mistä hän puhuu, Eremenko Senior sanoo Gineriin viitaten.

– Luin siitä itsekin sanomalehdestä ja yllätyin. Ihmettelen, miksi uutinen tuli julkisuuteen. Sillä ei ole mitään totuusarvoa. Roman sopimus on loppunut TsSKA:n kanssa eikä uutta ole tehty.

Roman Eremenko antoi kokaiinia sisältäneen dopingnäytteen 14. syyskuuta 2016. Hänelle langetettiin kahden vuoden kilpailukielto. Elokuussa hän saa jälleen alkaa harjoitella joukkueen kanssa. Lokakuussa 31-vuotiaalla pelintekijällä on edessä paluu pelikentille.

Missä seurassa? Olisiko paluu TsSKA:han sittenkin mahdollinen? Onko Venäjän liiga ykkösvaihtoehto?

– Venäjältä on kiinnostusta, mutta sitä on myös muista maista. Bisnes on bisnestä kuten tavallista, joten emme voi nyt kommentoida enempää, Aleksei Eremenko Senior kertoo.

Isä-Eremenkon mukaan Roman on harjoitellut itsenäisesti ilman valmentajaa ja pitänyt itsensä hyvässä kunnossa. Tällä hetkellä Roman asuu Helsingissä. Hänen uudesta seurastaan kuullaan lisää elokuussa.

– Hän on kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ei liikakiloja, ei mitään. Pelituntuma puuttuu, mutta se palaa ajan kanssa, Alexei Eremenko Senior lupailee.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat