Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät

Kärppien ykköspakki yhä sivussa, Tapparan ykkössentteri ei pelaa

Kärppien puolustaja Jani Hakanpää on edelleen sivussa SM-liigan finaaleista Tapparaa vastaan. Tapparan ykkössentteri Matti Järvinen on pudonnut kirvesrintojen vahvuudesta.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Jani Hakanpää kuvassa
Jani Hakanpää ei pelaa illan finaalissa.Tomi Hänninen

Kärppien ykköspuolustaja Jani Hakanpää on sivussa illalla pelattavasta jääkiekon SM-liigan kuudennesta finaalista Tapparaa vastaan. Hakanpää loukkaantui finaalisarjan neljännessä kamppailussa, oli sivussa viidennestä finaaliottelusta eikä ole vielä tänäänkään pelikunnossa.

Hakanpää kävi jäällä joukkueensa torstaiaamun harjoituksissa, mutta ei ole kuitenkaan Kärppien kokoonpanossa illan kamppailussa.

Tappara on kokenut kovan luokan menetyksen, kun joukkueen riveistä puuttuu ykkössentteri Matti Järvinen. Järvisen paikan ottaa Jukka Peltola. Kirvesrintojen ykköskentässä pelaavat Tomas Zaborsky, Jukka Peltola ja Kristian Kuusela.

Tiistain finaalissa vaihtoon pommitettu Veini Vehviläinen palaa Kärppien aloittavaksi maalivahdiksi. Tapparan maalilla torjuu totuttuun tapaan Dominik Hrachovina.

Suomen mestaruus on tänään jo kolmannen kerran katkolla Kärpille. Kärpät vei finaalisarjan kolme ensimmäistä kohtaamista, mutta Tappara juhli neljännessä ja viidennessä kamppailussa. Jos Tappara voittaa myös tänään, finaalisarja venyy seitsemänteen mittelöön saakka.

Tappara ja Kärpät kohtaavat Tampereella kello 18.30. Kärpät on finaalisarjan johdossa voitoin 3-2 ja yhä siis voiton päässä Suomen mestaruudesta. Yle Puheen suora lähetys pyörähtää käyntiin kello 18.02.

Lue lisää:

Loukkaantunut Kärppä-puolustaja Jani Hakanpää harjoitteli aamujäillä – Kapteeni Kukkonen: ”Toivotaan, että pääsisi pelaamaan”

Kärppien tähtipakin poissaololla valtava merkitys, seurapomo ei selittele: "On turhaa lähteä surkuttelemaan, ketkä puuttuvat kokoonpanosta"

Tappara tarvitsee kadonneet tähtensä takaisin valokeilaan – näihin asioihin kuudes liigafinaali ratkeaa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat