Suora

  • Mäkihypyn MC, miesten joukkuemäki, Klingenthal
  • Miesten joukkuemäki, Klingenthal
  • Urheiluruutu
  • Jääkiekon EHT-turnaus, Venäjä - Tshekki
  • Urheiluruutu

Suomalaisten pelit ohi sulkapallon EM-kisoissa

Torstai tarjosi kolme tappiota suomalaispelaajille sulkapallon EM-kisoissa Huelvassa, Espanjassa. EM-kilpailut ovat ohi suomalaisten osalta.

sulkapallo
Anton Kaisti ja Jenny Nyström
Anton Kaisti ja Jenny NyströmEPA

Sekanelipari Anton Kaisti – Jenny Nyström taisteli tiukasti EM-kisojen toisen kierroksen ottelussaan, mutta tällä kertaa voitto jäi saavuttamatta. Ensimmäisen erän uinahduksen jälkeen suomalaispari pani seitsemänneksi sijoitetun saksalaisparin Marvin Emil Seidel – Linda Efler tiukoille, mutta joutui tunnustamaan vastustajan paremmaksi erin 2-1 (21-12, 18-21, 21-19).

- Olisihan se ollut nättiä olla ensimmäinen suomalainen pari kahdeksan joukossa EM-kisoissa. Ei ollut kuin kahden pallon päässä, Nyström kertoi Sulkapalloliiton tiedotteessa.

Myös hallitseva Suomen mestari Airi Mikkelä venyi ottelussaan, mutta hänen pelinsä päättyivät tällä kertaa neljännesvälieriin. Euroopan kolmonen ja Tanskan ykkösnaispelaaja Mia Blichfeldt oli häntä erin 2-0 (21-15, 21-13) parempi.

- Pysyin aika hyvin mukana pelissä ja tein oikeita asioita. Pienistä virheistä se oli kiinni ja kun vastustaja on noin hyvä niin ei tule ilmaisia pisteitä. Olen kyllä tyytyväinen peliin, Mikkelä sanoi.

Nelinpelissä Jenny Nyström ja Sonja Pekkola olivat vailla mahdollisuuksia toisen kierroksen ottelussaan hollantilaisparia Debora Jille – Imke Van Der Aaria vastaan. Hollantilaiset voittivat ottelun 2-0 (21-10, 21-12). Suomalaispelaajat myönsivät, että olisivat tarvinneet otteisiinsa enemmän aktiivisuutta ja rohkeutta.

- Kai se on lähinnä niin, että tämän tasoisia pelejä pitäisi päästä pelaamaan enemmän, Nyström sanoi.

Lähteet: Sulkapalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat