Suora

  • Urheiluruutu

Lepistön vaikealle kevätkaudelle mukava päätös - kakkossija Luxemburgissa

Lotta Lepistö kiri hienosti toiseksi Festival Elsy Jacobs -etappiajon päätösosuudella Luxemburgissa.

urheilu
Lotta Lepistö lähikuvassa
Uula Kuvaja / Yle

Suomalainen sijoittui kokonaiskisan lopputuloksissa neljänneksi. Podiumpaikka on Lotta Lepistölle ensimmäinen tällä kaudella.

Lepistön tallikaveri Ashleigh Moolman-Pasio oli kilpailun loppukilometreille asti yksin karussa, mutta pääjoukko ajoi suuren työn tehneen Moolman-Pasion kiinni.

- Ashleigh teki supermahtavan iskun ja oli ihan törkeen hienoa, kun oltiin lopussa enää kahdestaan mukana taistossa. Tottakai olisin halunnut kuitata voiton, mutta tosi hyvä, Lepistö kertoi.

Jo lauantain ensimmäinen maantiereitti enteili Lepistön hyvää kuntoa, vaikka ajaja on sairastellut kauden mittaan. Lepistöä jäi eilen harmittamaan, kun jäi etapin loppumetreillä jumiin eikä päässyt silloin polkemaan täysillä loppuun. Tänään tilanne oli toinen.

- Avasin kirin hieman liian aikaisin, mutta mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään, Lepistö kuittasi.

110 kilometriä pitkän etapin voittoon ajoi vasta 18-vuotias Letizia Paternorter,joka vei samalla myös Elsy Jacobsin ajojen kokonaiskisan voiton.

- Kokonaistulos kisassa oli neljäs ja se on myös ihan jees. Urheilijana aina hieman harmittaa, että ei voita. Silti hyvä päättää kevätkausi tähän, Lepistö totesi.

Lähteet: Pyöräilytiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat