Suora

  • Mäkihypyn MC, miesten karsinta, Nizhni Tagil
  • Mäkihypyn MC, miesten karsinta, Nizhni Tagil
  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut 6.12.
  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut

Käsipallon valtikka heiluu - Dicken haki finaalivoiton mestari Cocksilta

Mestaruutta puolustava Riihimäen Cocks nöyrtyi kotiyleisön edessä Dickenille ensimmäisessä miesten käsipallofinaalissa.

urheilu
Mikael Mäkelä, Dickenin maalivahti
Mikael Mäkelä, Dickenin maalivahtiDicken

Viime vuoden pronssijoukkue Dicken yllätti kuusi viimeisintä käsipallomestaruutta vieneen ja eurokentillä kuluvalla kaudella kovia päänahkoja saavuttaneen Cocksin maalein 29-26 (14-11).

Benny Broman oli Dickenin tehokkain yhdeksällä maalillaan. Viiteen osumaan ylsivät voittajista Valdar Noodla ja Filip Söderlund. Cocksin teho lepäsi kuusi maalia tehneen Roni Syrjälän ja viisi täysosumaa pyssyttäneen Yury Lukyanchukin harteilla.

Dicken oli joukkueena paljon edellä aneemista kotijoukkuetta. Cocksin maaliruisku Nico Rönnberg oli avausfinaalista sivussa, ja se myös näkyi torstaina karulla tavalla kotijoukkueen pelaamisessa.

- Me loimme mielestäni paikkoja, mutta teimme huonolla prosentilla niistä maaleja. Vastustaja Dickenin maalivahti Mikael Mäkelä otti heti ottelun alussa kaksi-kolme "varmaa" maalia ja pelasi muutenkin ihan huippumatsin. Luulen, että pelaan seuraavassa finaalissa. Tänäänkin olisi pitänyt jo pelata, tuhahti Rönnberg.

Lauantaina on vuorossa toinen loppuottelu Pirkkolassa. TV2 näyttää myös tämän koitoksen. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat