Teemu Selänne puolustaa kiekkopiirien homosensuurista laulanutta Tuure Boeliusta – "Ei todellakaan häpäise, päinvastoin"

Jääkiekkolegenda tukee tappouhkauksiakin saanutta YouTube-tähteä.

Jääkiekon miesten MM 2018
Tuure Boelius
Tuure Boelius.Yle

Tuure Boeliuksen vastikään julkaisema Lätkäjätkä-Ville-kappale on puhuttanut viime päivinä. Boelius kertoi torstaina Ylen Aamu-tv:n vieraana haluavansa ravistella stereotypioita, kuten jääkiekon homosensuuria.

YouTube-tähden uusi kappale on kerännyt pääosin myönteistä palautetta, mutta toisenlaisiakin reaktioita on nähty. Boelius kertoi perjantaina Iltalehdelle saaneensa muutamia tappouhkauksia uuden kappaleensa myötä.

- Jengi on diggaillut, mutta onhan siellä lokaa ja paskaa. On sanottu, että häpäiset Leijonat. Tosi moni on ottanut tämän pyhäinhäväistyksenä, Boelius sanoi IL:lle (siirryt toiseen palveluun).

Sosiaalisessa mediassa moni on toivonut Leijonilta kannanottoa Boeliuksen puolesta, esimerkiksi toimittaja Arman Alizad. Jääkiekkolegenda Teemu Selänne vastasi Alizadille lauantaina Twitterissä (siirryt toiseen palveluun).

- Omasta ja Leijonien puolesta ei todellakaan häpäise, päinvastoin. Hyvällä esimerkillä kannustetaan jokaista olemalla rohkeasti oma itsensä, onnellinen ja iloinen. Jokainen tehköön sen omalla tyylillään, me tuetaan sua. Hyvä Tuure zemiä, Selänne twiittasi.

Lauantai-iltana myös Jääkiekkoliitto otti asiaan kantaa Twitter-tilillään.

- Leijonat arvostaa kaikkia kannustajiaan ja myös kaukalosta löytyy suvaitsevaisuutta, Twitter-viestissä kerrottiin (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Kohubiisin julkaissut Tuure Boelius: Lätkäkulttuurissa on edelleen homosensuuria

klo 21:44: Lisätty Leijonien kannanotto asiaan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat