Suora

  • Kohti Fifan naisten MM 2019 -kisoja
  • Voimistelun SM, akrobatia
  • Voimistelun SM, team gym
  • Telinevoimistelija Enni Kettunen haastaa pelkonsa päivittäin
  • Voimistelun SM, telinevoimistelun telineloppukilpailut
  • Korisliiga, miesten 5. loppuottelu Kauhajoki - Kouvot

Syöttöpiste ei sytyttänyt Granlundia – Leijonien ykkösketju hakee vielä kemiaansa: "Maalejahan sitä olisi aina kiva tehdä"

Mikael Granlundin mukaan Leijonien ykkösketju voisi liikkua paremmin hyökkäyspäässä.

Jääkiekon MM 2018
Mikael Granlund lähikuvassa.
Tomi Hänninen

HERNING. Sebastian Ahon johtama hyökkäysketju on tehnyt toistaiseksi murskaavaa tulosta jääkiekon MM-kisoissa. Aho, Teuvo Teräväinen ja Veli-Matti Savinainen mässäilivät pisteillä viikonloppuna sekä Etelä-Koreaa että Latviaa vastaan.

Leijonien toinen "NHL-ketju" on vielä joutunut etsiskelemään kemiaansa. Mikael Granlund, Mikko Rantanen ja Kasperi Kapanen ovat saaneet kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhden maalin aikaan tasakentällisin.

- Kyllä me voimme yhteispeliä vielä parantaa. Latviaa vastaan kolmannessa erässä alettiin ehkä pikkaisen parantamaan. Onneksi ei ole vielä meidän maaleja tarvittu. Kaksi hyvää tulosta ja tästä on kiva jatkaa eteenpäin, kapteeni Granlund kommentoi kahden 8-1-voiton jälkeen.

Rantanen sai maalitilinsä auki Latviaa vastaan ylivoimalla. Granlund keräsi puolestaan syöttöpisteen Teräväisen ylivoimamaaliin, joka syntyi kauniin syöttöyhdistelmän päätteeksi. Syöttöpiste ei Leijona-kipparia juuri lohduttanut.

- En tiedä onko sillä väliä, tuleeko jossain joku yksi syöttöpiste. Peli on se, mikä kertoo. Totta kai on kiva tehdä tulosta. Siellä on paljon hyviä juttuja, mutta siellä on myös paljon, mitä voidaan parantaa, Granlund mietti.

- Ehkä voisimme hyökkäyspäässä liikkua vähän paremmin. Me kaikki pystymme liikkumaan ja pitämään kiekkoa. Sitä kautta koitetaan löytää maalipaikkoja. Maalejahan sitä olisi aina kiva tehdä, Minnesotan NHL-hyökkääjä totesi.

Leijonat viettää maanantaina välipäivää. Tiistaina pelit jatkuvat kello 21.15 Norjaa vastaan. Keskiviikon iltapelissä on vastassa kisaisäntä Tanska.

Lue myös:

Leijonien ykkösylivoiman huima temppu sai Marjamäen maireaksi: "Sen takia he pelaavat NHL:ssä"

Sebastian Aho tekee MM-kisoissa, mitä tahtoo – joukkuetoverit ylistävät nuorta taituria: "Aivan uskomaton pelaaja"

Sebastian Aho ja Leijonien superketju dominoivat MM-kisoissa käsittämättömällä tavalla: "En voi väittää, etteikö tuntuisi hyvältä"

Leijonien uskomaton ilotulitus jatkuu – Sebastian Aho veti hatustaan kuusi tehopistettä

Suomi pyöritti Latvian pyörryksiin – Aho, Teräväinen ja Savinainen hirvittävässä vireessä

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat