Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Punttia ja yleisurheilua
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Taitoluistelun MM: parien lyhytohjelma

Vihalla vai rakkaudella? Valmentajalegenda ja nyrkkeilyn MM-mitalisti kertovat suorassa lähetyksessä, mitä viha ja rakkaus urheilussa merkitsevät

Urheiluhullut-ohjelmassa keskustellaan tänään rakkaudesta ja vihasta. Vihalla ja pelon ilmapiirillä on urheilun historiassa tehty tulosta ja saavutettu voittoja. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että rakkaus on ottamassa vihasta niskalenkin.

Muu urheilu
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

Urheileeko urheilija vihan vai rakkauden voimalla? Mitä tapahtuu, jos esimerkiksi nyrkkeilijä alkaa vihaamaan vastustajaansa?

Tulosta on voinut tehdä – ainakin joissain lajeissa – pelkoa ja vihaa lietsomalla. Mestaruuksia ja voittoja saavutetaan kuitenkin nykyään yhä enemmän rakkauden voimalla.

Tuoreimmat esimerkit löytyvät jääkiekon puolelta. SM-liigan mestarivalmentaja Mikko Manner puhuu välittämisestä ja pelaajien hyvinvoinnista, samoin tekee Pikkuleijonat MM-kultaan johdattanut Tommi Niemelä.

Urheiluhullut-ohjelmassa aiheesta keskustelevat valmentajalegenda Alpo Suhonen ja nyrkkeilyn MM-pronssimitalisti Elina Gustafsson. Keskustelua johdattaa toimittaja Jussi Paasi.

Urheiluhullut suorana lähetyksenä maantaisin Radio Suomessa kello 18.02 ja podcastina Yle Areenassa.

Suosittelemme

Tuoreimmat