Suora

  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Korisliiga, naisten 4. loppuottelu Catz - PeKa
  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit

Leijonat jatkaa uskomattomassa iskussa – kapteeni Granlund sai hanat auki Norja-voitossa

Norja oli täysi vastaantulija, kun Mikael Granlund johdatti Suomen 7-0-voittoon.

Jääkiekon MM 2018
Mikael Granlund
Mikael Granlund löysi tehovireensä.Tomi Hänninen

Suomi otti kolmannen perättäisen voittonsa jääkiekon MM-kisoissa, kun Norja kaatui 7-0-lukemin. Leijonat karkasi jälleen heti ottelun alkuhetkillä, eikä norjalaisilla ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia koko ottelussa.

Suomen joukkueen hahmo oli Mikael Granlund, joka takoi tehot 1+2. Ennen Norja-ottelua kapteeni Granlundilla oli kasassa yksi syöttöpiste, joten nyt tehot ovat 1+3.

Pistepörssin kärkinimet Sebastian Aho (0+1) ja Teuvo Teräväinen (1+1) jatkoivat pisteputkessa. Aholla on kolmessa pelissä kasassa 4+7=11 ja Teräväisellä 4+6=10.

Marko Anttila teki avauserässä MM-kisahistorian ensimmäisen maalinsa. Harri Säteri pelasi Suomen maalilla nollapelin kahdeksalla torjunnalla.

Leijonien maaliero kolmen voiton jälkeen on hurja 23-2. Keskiviikkona vastus lienee vihdoin vähän kovempi, kun vastassa on kello 21.15 isäntämaa Tanska. Todellinen testi on lauantaina suursuosikki Kanadaa vastaan.

Lue myös:

Näin Leijonat murskasi Norjan

Jääkiekon MM-kisojen otteluohjelma, tilastot ja jutut Ylen Kisaoppaasta.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat