Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bayern Münchenin veteraanipelaajat jatkavat vielä ainakin vuoden verran

Arjen Robben ja Rafinha ovat päässeet yhteisymmärrykseen Bayern Münchenin kanssa jatkosopimuksista.

jalkapallo
Rafinha (vas.) ja Arjen Robben.
Rafinha (vas.) ja Arjen Robben.EPA

Alkuviikosta uutisoitiin rankalaisen Franck Riberyn, 35, jatkosopimuksesta Bayern Münchenin kanssa ja nyt kaksi muutakin veteraanipelaajaa on päätynyt jatkamaan peliuraansa ainakin vielä yhden kauden ajan samaisessa seurassa.

Laitalinkkinä pelaava Arjen Robben, 34, ja puolustaja Rafinha, 32, ovat sopineet Bayern Münchenin kanssa jatkosta ja molempien odotetaan allekirjoittavan sopimukset lähipäivinä. Seuran urheilujohtaja Hasan Salihamidzic kaavailee pelaajille tärkeää roolia tulevana kautena.

Robbenia houkuteltiin muuallekin, mutta hollantilaispelaaja halusi jatkaa tutussa joukkueessa. Robben siirtyi Bayerniin vuonna 2009 Real Madridista ja on pelannut tämän jälkeen joukkueessa 290 ottelua. Robben on voittanut Bayernin riveissä seitsemän Bundesliiga-mestaruutta. Vuonna 2013 hän laukoi joukkueelleen voittomaalin Mestarien liigafinaalissa.

Myös Rafinha on pelannut Bayernissa vuodesta 2009. Hän siirtyi joukkueeseen Schalkesta ja on pelannut Bayern Münchenin paidassa 239 ottelua. Rafinha on voittanut joukkueen kanssa kuusi mestaruutta.

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat