Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM

Nico Rosberg palasi F1-auton rattiin Monacossa yhdessä isänsä kanssa: "Pahus, tämähän on aika siistiä"

Nico Rosbergilla oli vaikeuksia houkutella isäänsä Keke Rosbergia formula 1 -auton rattiin.

Formula 1
Nico ja Keke Rosberg
AOP

Nico Rosbergilla oli vaikeuksia houkutella isäänsä Keke Rosbergia F1-auton rattiin Monacossa. Keke Rosbergia, 69, on nähty viime vuosina harvoin F1-kisoissa huolimatta poikansa menestyksestä. Torstaina kaksikko kuitenkin esiintyi ratissa viikonlopun gp:n yhteydessä.

– Hän on päättänyt välttää formula 1 -maailmaa, ja tänne tullessa sen kohtaaminen oli tietenkin väistämätöntä. Se ei ollut helppoa, minun piti toimia strategisesti, Nico Rosberg sanoi Autosport-lehdelle (siirryt toiseen palveluun).

– Mutta nyt hän on hyvin hyvin iloinen, että teimme sen. Hän todella nautti siitä.

Isä ja poika kurvailivat kaksi kierrosta katuradan ympäri vanhoilla maailmanmestaruusautoillaan. Formula ykkösten ensimmäinen suomalainen maailmanmestari Keke Rosberg esiintyi vuoden 1982 autollaan Williams FW08:lla. Poika Nico ajoi vuoden 2016 mestaruusautollaan Mercedes W07:lla.

Nico Rosberg, 32, oli itse ensi kertaa F1-auton ratissa sen jälkeen kun hän jäi vuoden 2016 mestaruutensa jälkeen eläkkeelle.

– Kun istuin autossa, minulla oli viiden sekunnin ajan mielessä, että pahus, tämähän on aika siistiä. Mutta heti perään minulle tuli selväksi, että ei, se riittää jo. Nyt on hyvä näin. Olen hyvin onnellinen, hän sanoi Motorsport-Total-sivuston mukaan.

Lue myös:

Räikkönen: "Ei yhtään hassumpi harjoitus"

Red Bull -kuljettajat parhaassa vauhdissa Monacossa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat