Suora

  • Taitoluistelun EM, naisten lyhytohjelma
  • Taitoluistelun EM, naisten lyhytohjelma

Mailansa säpäleiksi hakannut Djokovic kokosi itsensä

Novak Djokovic menetti hermonsa täysin toisen erän katkaisupelissä.

tennis
Djokovic
Novak Djokovic.AOP

Serbialainen Novak Djokovic on edennyt Ranskan avoimen tennisturnauksen neljännelle kierrokselle. Paluuta maailman terävimpään kärkeen yrittävä Djokovic voitti kauden toisen Grand Slam -turnauksen kolmannella kierroksella espanjalaisen Roberto Bautista Agutin erin 6-4, 6-7, 7-6, 6-2.

Turnauksessa 20. sijalle rankattu Djokovic menetti hermonsa täysin ottelun toisen erän katkaisupelissä, kun hän teki verkolla helpon virheen. Serbialainen hakkasi mailansa muodottomaksi ja hävisi seuraavassa pallossa katkaisupelin. Djokovic kokosi itsensä kolmannessa erässä, eikä antanut turnauksessa 13. sijalle rankatun Bautista Agutin enää yllättää.

Djokovic voitti Ranskan avoimet kaksi vuotta sitten ja oli rankingykkönen viimeksi lokakuussa 2016. Sen jälkeen 12-kertainen grand slam -voittaja on kärsinyt loukkaantumisista, ja tällä hetkellä hänen sijoituksensa on 22. Sijoitus on huonoin sitten vuoden 2006.

Neljännellä kierroksella serbialainen kohtaa espanjalaisen Fernando Verdascon, joka yllätti neljänneksi sijoitetun Bulgarian Grigor Dimitrovin.

Lue myös:

Kakkossijoitettu Zverev joutui koville

Suosittelemme

Tuoreimmat