Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Urheilupsykologiaa vai henkistä valmennusta – ammattilaisia vai helppoheikkejä? Urheiluhullut selvittää, minkälaista psyykkistä apua urheilijoille on Suomessa tarjolla

Mentaalipuolella urheilijoille tarjoaa apuaan kirjava joukko erilaisia tekijöitä. Mitä kaikkea psyykkinen valmennus urheilussa tarkoittaa? Ja miten valmennuksen laadun voi erottaa?

Muu urheilu
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

Urheilupsykologiaa vai henkistä valmennusta? Termit ja sisällöt menevät monilta sekaisin, eikä ihme, sillä urheilijoiden taustalta löytyy monenlaisia tekijöitä.

Urheiluhullut-ohjelmassa selvitetään, minkälaista psyykkistä valmennusta urheilijoille on Suomessa tarjolla. Millä keinoilla urheilijoita voi ja saa auttaa? Kuka on henkisen valmennuksen ammattilainen?

Muun muassa näistä aiheista suorassa lähetyksessä keskustelevat sertifioitu psyykkinen valmentaja, urheilupsykologian asiantuntija Terhi Lehtoviita ja jalkapallovalmentaja Marianne Miettinen.

Ohjelman juontaa toimittaja Jussi Paasi. Urheiluhullujen pakinoitsija on kirjailija Minna Lindgren.

Urheiluhullut maanantaisin Radio Suomessa kello 18.05 ja pocastina Yle Areenassa.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat