Suora

  • Urheiluruutu

Iivo Niskanen vaihtaa seuraa, Harry Harkimo manageriksi – Puijon Hiihtoseuran pomo kommentoi siirtoa

Ilta-Sanomat kertoi perjantaina, että Iivo Niskanen vaihtaa seuraa ja manageria. Puijon Hiihtoseuran puheenjohtaja Jukka Salmi vahvistaa asian Yle Urheilulle.

Hiihtoseurat
Iivo Niskanen
Iivo Niskanen.AOP

Maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen vaihtaa seuraa Vuokatti Ski Teamista kuopiolaiseen Puijon Hiihtoseuraan. Samalla vaihtuu manageri Hannu Koivusalosta kansanedustaja Harry Harkimoon, joka on toiminut takavuosina monen suomalaisen urheilijan taustalla.

Asiasta kertoi perjantaina ensimmäisenä Ilta-Sanomat (siirryt toiseen palveluun). Puijon Hiihtoseuran puheenjohtaja Jukka Salmi vahvistaa uutisen Yle Urheilulle.

– Iivo halusi vaihtaa seuraa, koska on asunut pitkään Kuopiossa ja hänellä on yhteistyösopimus Kuopion kaupungin kanssa, Salmi taustoittaa.

Perinteikäs Puijon Hiihtoseura on pyrkinyt nousemaan maan johtavien hiihtoseurojen joukkoon. Esimerkiksi mäkihypyn maajoukkuetoiminta on siirtynyt Kuopioon.

– Tarkoituksena on, että seura ja Iivo kehittävät Kuopiossa lasten ja nuorten hiihtoharrastusta, Salmi kertoo.

Myös pientä savolaista hiihtoseuraa Riistaveden Urheilijoita edustanut Perttu Hyvärinen siirtyy Puijon Hiihtoseuraan. Niskanen ja Hyvärinen tunnetaan maajoukkueessa myös hyvinä ystävinä.

– Iivo ja Perttu vahvistavat viestijoukkuettamme. Heidän lisäkseen meillä on muutamia lahjakkaita nuoria, Salmi sanoo.

Asiasta järjestetään tiedotustilaisuus iltapäivällä.

Lue myös:

Iivo Niskanen avaa, miksi Harry Harkimo on hänen uusi managerinsa: ”Toivottavasti Hjallis pystyy hoitamaan oman leiviskänsä niin hyvin kuin hän osaa”

Iivo Niskanen tietää, mitä kultamitali 50 kilometrillä vaatii: kivun sietämistä, taisteluhenkeä, armotonta vauhtia ja isku juuri oikeassa paikassa

Näin olympiavoittaja Iivo Niskanen kuvailee hiihdon kovimpia kipuja: "Kun on valmis menemään tietyn rajan yli, vahvimmat pääsevät maaliin"

Vain viidelle maastohiihtäjälle suuri apuraha – "Tuohan on se joukko, joka on tehnyt sen tuloksen"

Kommentti: Kaksi olympiakultaa on vasta alkua – seuraavissa arvokisoissa Iivo Niskanen voi voittaa jättipotin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat